Hipcio ale to nie z dzisiaj chyba 😁 jak masz tak przykręcone te kątowniki to masz prosto ?
ZU-Met nie no z wczoraj akurat 😁😁 nie są prosto schodzą w dół minimalnie. Myślałem dorobić do nich śruby jak są w przedłużeniach żeby była regulacja.
Hipcio no u mnie właśnie to samo tylko nie bardzo jest jak bo ta długa fasolka wychodzi .
Kolejny stół 😁
Ostatnio się pobawiłem z moją piłą a mianowicie doczekała się stolika i przerobiłem imadło tak żeby lepiej się pracowało bo wymiana piły musi narazie poczekać 😁
Hipcio bardzo ładnie 👍
Hipcio ta dokładka do imadła przeszkadza jak zacinasz kąt bo się blokują małe odcinki ale robota wykonana extra 😁
Hipcio Miód malina 👍💪
ZU-Met Ale docina Ci profil a nie wyrywa. Mialem tak w Bs 128.Dorobiłem takie przedłużenie i ladnie docinalo i nie było szarpniecia
Stal-Fun no tak masz rację.
Coś tam się dłubie 😁
Ścianka loft i nogi do szafki RTV 😁
Hipcio ty tak czyscisz te profile czy yakie ladne kupujesz?
Hipcio ważne że coś się dlubie
Kiedyś sobie taki zrobiłem 😁
ZU-Met czyszczę 👍
Hipcio o kurde mi sie nigdy nie chce tylko działam z tym co mam na malarni jak by taki zobaczył to by jeszcze opiaskowac nie chcial 🤣
ZU-Met z czystym lepiej się pracuje a i do tig-a musi być wyczyszczone bo inaczej to parchle wychodzący
ZU-Met przecież wiemy że nie czyścisz 🤣🤣tylko my frajerzy czyścimy 😀
Hipcio a to Ty TIG to spawasz?
Boguslaw Ja też lubię mieć czysty materiał na stole. Zawsze szczotką przejechany przed spawaniem. Może nie do białego jak Hipcio ale nie spawam tigiem 😉
Boguslaw ja bym te moje rdzawki dluzej czyscil niż spawal🤣
ZU-Met tak od początku roku tylko Tig 😁 szlifuje umiejętności a raczej je nabywam 👍