BARDZO ŁADNY WARSZTAT GRATULUJE.
Coś ostatnio brak czasu na forum ale żeby nie było że się człowiek opierd..a 😁😁 w produkcji stół dla klienta wymiar 220cm x 100cm plus dwie dostawki po 40cm.
Nowy wariat na warsztacie 😁😁😁
Hipcio też go używam 😉 polecam ichnia nakładkę ochronna. I dyski 3m oryginalne bo chinczyki to rozrywa z miejsca
Hipcio z Boscha do kompletu nie ma ?
Hipcio Też myślałem kupić taki sprzęt ale na pneumatyczne. Tylko myślę żeby kupić ten dysk i przecież na frezarce trzpieniowej też pójdzie. A tyle co używam to starczy 🤣
ZU-Met nie bądź zlosliwy
brumiej co będzie w wypełnieniu ?
brumiej Plyta warstwowa w środek?
brumiej dolny ceownik do wyciecia bo tam będzie cały czas stała woda i zalegał śnieg
Panowie nie spamować mi tutaj 😁
Moje wypociny ostatnimi czasy.
Boguslaw ale to wcale nie było złośliwe z ciekawości pytałem bo Hipcio ma wszystko z Bosch i mnie właśnie dziwi ten wybór chociaż bardzo dobry bo sam mam Milwaukee.
brumiej tam Zara z łapami 😁😁 uprzejmie proszę tylko 😛😛
brumiej będzie ocynk ??
brumiej no to jak wywiercisz dwa duże otwory to wszystko wpakujesz w ramę. Jak będzie ocynk to spoko a jak tylko malujesz to będziesz miał piękne rdzawe naloty na kostce .
brumiej nie robię od wczoraj i wiem jak to wygląda. Powodzenia w takim razie 😁
brumiej ja nie robię w ceowniku wcale to nie wiem ale całkowicie bym z dolnego ceownika zrezygnowal nie jest on zbędny bo i tak spawasz do boku. Ja robię w ocynk rama jest w środku ocynkowana to nawet ten deszcz co wpadnie wypłynie czysty .
brumiej no jeśli wstawisz tulejkę to tak ale samo wiercenie to kiepski pomysł
Connor też chciałem pneumata na początku, ale jak pomyślałem o plątajacych się przewodach.. to przyszedł ten tool od milki.
liteq No mi to nie przeszkadza przy używaniu raz na dłuższy czas
Connor ja jeszcze się nie dorobiłem kompresora na tyle sensownego żeby to skutecznie ruszył.