Dzochar91 Dzieki, przyda się.
ZU-Met będzie z płyty warstwowej. Narazie 100m2 z możliwością rozbudowy. Zobaczymy czy się uda.
Paulluss sam będziesz stawiał czy jakaś firma ? Płyty warstwowe świetna sprawa jeden dzień i można się "wprowadzać"
Paulluss z jakiej firmy płyta
ZU-Met wszystko samemu. Nie stać mnie narazie na firmy.
Paulluss no u mnie podobnie tylko ja remontuje i jak zamówiłem piach w październiku to do tej pory zostało jeszcze połowa do wyrzucenia🙂
Paulluss u mnie kiedyś też tak było 🤗 I też tak po ulewach
Stół prawie gotowy.
Jest i też mały braciszek do salonu 😁
Hipcio jak czysciutko 😉
A tutaj Mały pomocnik dużego stołu. Tak żeby duży brat bardzo nie brudził się przy drobnicy lub szlifowaniu 🤣
Hipcio jakie tam otwory masz
Dzochar91 system 28
Ścianka z profili 50x50 już po przymiarkach. Na stole to sama przyjemność to składać mimo że skręcane nie spawane 😁
Hipcio u elegancko 👌
Hipcio Bardzo fajnie.😀😀
Zabawkek od gpph też przybywa i pewnie będzie dalej przybywało bo to takie LEGO dla dużych chłopców 😁
Hipcio Niech warsztat się rozwija 😁😁😁
Taka pile udało mi się wylicytować za okrągłego tysiąca. Myślę że warto było bo cena nowej powala jak na taką małą piłę 😁🤔
Hipcio Pierwszy raz taka widzę chyba mało popularna w PL.
Hipcio trochę wąska taśmą do cięcia profili po wysokosci będzie pewnie kosiło .
Hipcio witam chciałbym zapytać jak sprawuje się Piła z tak wąską taśmą?trzyma kąty i tnie równo? zastanawiam się nad pilous ARG 130 ale wszędzie mało informacji o piłach z taśmą 13 mm
ZU-Met Popracuje na tej a w przyszłości kupi większą, przynajmniej ja tak robiłem nie było mnie stać aby kupić maszyny z górnej półki. Też bym chciał pracować na stole Gpph albo jakimś innym simegundzie 😁 ale nie stać mnie poprostu. 🤷♂️