suszi8512 no spoko ja swoja robię dwa lata już. I jakoś nie mogę się zebrać żeby dokończyć.
Hipcio widzę że lubisz narzędzia 😉😁😁
Dzochar91 jakby to powiedzieć wolę mieć niż nie mieć 😁😁 zawsze coś się kiedys napewno przyda.
A puki mnie stać to powiekszam zestaw zabawek bo jak przyjdą jeszcze gorsze czasy to nie będę musiał wtedy myśleć czy kupić czy kombinować inaczej. Bo wiadomo że wszystko się da zrobić nie koniecznie z takimi lub innymi narzędziami.
Hipcio jasne jasne popieram 👌👌
Coś się stanęło kurde i naklejka się powiększyła 🤣🤣😁😁
Hipcio Super 👍👌👌
Hipcio sam robiłeś ta naklejkę ?
Też z chęcią taka bym przykleił. Super wygląda
Nie wiem jak u was Panowie ale u mnie na warsztacie kompresor jest jednym z podstawowych narzędzi.
Zawsze problem był z platającym się wężem.
Za to z tym ustrojstwem wygoda uzytkowania i komfort pracy niewyobrażalnie lepszy.
Polecam każdemu 😁😁🔥
Hipcio Mam taki sam kompresor.
Hipcio fajny ja myślę kompresor dać na strych i zrobić instalacje na pp prosta
Miodek dobry kolega mi załatwiał projekt i wydruk.
Hipcio zajebista 😎
Dzochar91 też myślałem go ulokować gdzieś gdzie nie będzie hałasował bardzo ale w sumie nie chodzi non stop więc da się wytrzymać.
A rozglądam się pomału za jakimś śrubowym używanym nie dużym więc może się coś trafi i będzie ciszej 😁
Hipcio ja swoim mam troszkę większy 😅 i go słychać więc przez to myślę go przenieść i zyskać dodatkowe miejsce
Stół ukończony. Blat dębowy lakierowany 😁
Do tego oczywiście stolik kawowy 🔥
I ostatni element układanki ścianka z lameli metalowych 😁
Hipcio bardzo ładne 😀
Hipcio to jest jedna całość czy jakoś wkładane te lamele,?
Boguslaw dzięki. Jedziemy z koksem dalej. Teraz mebelki na Tarasik który też między czasie się powiększa bo za mały 😁
Znajdę chwilkę to wrzucę zdjęcia co tam już ukleiłem 😁