suszi8512 bez dodawania spoiwa to chyba ciezko a ta blacha nie zawsze ideanie dopasowana 😂 chyba ze Ci chodzi o zgrzewarke to tak idealne rozwiązanie do blacharki
ZU-Met no właśnie nie ciężko,jak dobrze sobie ustawisz strzał impulsu i faktycznie elementy są dobrze spasowane to bez spoiwa idzie malinowo
suszi8512 no właśnie dobrze spasowane a w blacharce wiesz jak jest wycinasz dziurę z kartonu szablo i na oko 😂
ZU-Met no tak przyjdzie kit będzie git
liteq dokładnie 😁
Coś się tam dłubie. Tym razem na tapecie 2 stoły. Ramki już gotowe czas na resztę 😁😁
A w kolejce czeka w końcu pomalowana ławeczka 😁
Hipcio Ładnie Ci to wychodzi😊 Gratki 👏
Hipcio ławeczkę poskładaj bo chcę zobaczyć 😀 jaki kolor wybrałeś?
Boguslaw wygląda na 9005 drobna😁
Sobota więc kończymy stół 😁
No i kolejny 😁
Hipcio nogi wypalane?
Polo tak blacha 10mm
Stelaż pod szafkę RTV 👍
Nowa zabawka na warsztacie 😁😁
Hipcio Super niech służy jak najdłużej 👍Czy na Twojej szlifierce też jest taki luz między body a baterią?
Hipcio fajny sprzęt wielki plus dla Milwaukee za to że jest wąska u góry i idzie szlifować w ciaśniejszych miejscach w porównaniu do konkurencji. 👍
Stal-Fun na każdej jest luz to i tutaj. W niczym to nie przeszkadza a baterie ładnie schodza i działają 😁
ZU-Met Jest ale w Milwaukee jest bardzo duży co mnie bardzo irytuje. Bateria lata na boki bardzo.
Stal-Fun tak mam to we wszystkich narzędziach tej firmy w pracy a w wiertarce to już chce wypadać sama szajs niesamowity
Boguslaw w DeWalt jest zdecydowanie mniejszy 😉
Boguslaw To przedstawię Ci lepszą sytuację. Kolega rok temu założył działalność z dotacji z UP. Kupił narzędzia w większości z Milwaukee. Z nowej wkretarki 2 metry nad ziemią wypadła mu bateria. Dobrze że na miękki grunt. Pojechał do sklepu to reklamować a przy okazji wspomniał o tych luzach które miał na każdym narzędziu z Milwaukee. Wymienili mu to ale wcale nie na lepsze. Rozczarowany bardzo. Machnął ręką bo to pieniądze z dotacji. Teraz stwierdził ze wziął by albo DeWalt albo Hilti. Oczywiście mój post nie jest po to żeby kogoś zniechęcać do Milwaukee bo każdy lubi co innego. Ja postawiłem na DeWalt i już idę tylko w te narzędzia jeśli chodzi o bezprzewodowe.
Dzochar91 Dlatego zdecydowałem się na DeWalt. Może tańszy niż Milwaukee ale jak płacąc za narzędzia które nie mało kosztują to oczekuje jakości adekwatnej do ceny.