Stal-Fun hahaha na to nie wpadłem 😁😁
Hipcio 😊😊😊
Hipcio jak bys chciał to u mnie też możesz tak nabałaganić🤣 piękny warsztat az szkoda szlifierki odpalać
Stal-Fun szachy proponuję ciekawsze i trudniejsze Grzegorz Br nam utoczy pionki figury trzeba odlać i będzie jak w Harry Potter 🤣
Hipcio zajefajnie czysto jak w laboratorium 🔬
BARDZO ŁADNY WARSZTAT GRATULUJE.
Coś ostatnio brak czasu na forum ale żeby nie było że się człowiek opierd..a 😁😁 w produkcji stół dla klienta wymiar 220cm x 100cm plus dwie dostawki po 40cm.
Nowy wariat na warsztacie 😁😁😁
Hipcio też go używam 😉 polecam ichnia nakładkę ochronna. I dyski 3m oryginalne bo chinczyki to rozrywa z miejsca
Hipcio z Boscha do kompletu nie ma ?
Hipcio Też myślałem kupić taki sprzęt ale na pneumatyczne. Tylko myślę żeby kupić ten dysk i przecież na frezarce trzpieniowej też pójdzie. A tyle co używam to starczy 🤣
ZU-Met nie bądź zlosliwy
brumiej co będzie w wypełnieniu ?
brumiej Plyta warstwowa w środek?
brumiej dolny ceownik do wyciecia bo tam będzie cały czas stała woda i zalegał śnieg
Panowie nie spamować mi tutaj 😁
Moje wypociny ostatnimi czasy.
Boguslaw ale to wcale nie było złośliwe z ciekawości pytałem bo Hipcio ma wszystko z Bosch i mnie właśnie dziwi ten wybór chociaż bardzo dobry bo sam mam Milwaukee.
brumiej tam Zara z łapami 😁😁 uprzejmie proszę tylko 😛😛
brumiej będzie ocynk ??
brumiej no to jak wywiercisz dwa duże otwory to wszystko wpakujesz w ramę. Jak będzie ocynk to spoko a jak tylko malujesz to będziesz miał piękne rdzawe naloty na kostce .
brumiej nie robię od wczoraj i wiem jak to wygląda. Powodzenia w takim razie 😁