Hipcio Ale różnica jest znaczna

• ZU-MetRanga 30

Poziom 1267

Stal-Fun no 560 trochę lepiej ale i tak jak na szafkę 110cm to trochę sporo tym bardziej że jeszcze ze 100 malowanie i jakieś 150 te 4 organizery

ZU-Met może dali cenę zaporowa żeby tego nie ciąć i nie giąć żeby klient spadał na drzewo 🌴

• ZU-MetRanga 30

Poziom 1267

Boguslaw może liczyli wszystko oddzielnie. Zobacz ile tam jest giec .

Hipcio no niestety za taką cenę odpada nawet 1szt, a gdzie dopiero 100. Sam będę musiał wypalić.

• HipcioRanga 23

Poziom 177

Wypalenie to tam mały pikuś. Najgorsze że do gięcia trzeba prasę krawędziową a nie każda firma co wypala laserem ma taką.

Hipcio z gieciem zejdzie dłużej niż wypaleniem.

ZU-Met Spokojnie na mojej grupie na Fb już temat założony i będą brani pod uwagę osoby z forum i z Fb. Zgłoszenia do końca marca

• ZU-MetRanga 30

Poziom 1267

Stal-Fun myślisz że przy ilości 30 sztuk dużo urwiesz z ceny jak blacha będzie ponad 10k t?

ZU-Met Dopiero miesiąc się zaczął. Trochę więcej optymizmu.

• HipcioRanga 23

Poziom 177

Stal-Fun masz kogoś kto to taniej ogarnie?

• ZU-MetRanga 30

Poziom 1267

Stal-Fun no miesiąc tak ale wojna trwa nadal i huta za szybko się nie otworzy. Widziałeś że @Habanita666 dodała że z 6000 na 11000 skoczyły profile.

ZU-Met Widziałem

Hipcio Tak GPPH

ZU-Met W Sączu masowo wykupują stal , tak się nakręca rynek , z mojego doświadczenia handlowego ten szał za 2 tygodnie minie , no ale 100 % pewności nie ma bo to jednak wojna , a ja nie jestem Jackowski .

• ZU-MetRanga 30

Poziom 1267

Habanita666 szal może tak ale cena nie spadnie znów do poziomu 6zl

Habanita666 podobno w gortex cena między wczoraj a dziś to 10% do góry
                                        Mają zamknac składy bo nie ma co kupić a ludzie masowo wykupują na magazyn do domu

Znów nie pod tym tematem dyskusja uprasza się o porządek 🤞

Panowie i Panie ten temat byl założony w celu zapisów na organizer. Do dyskusji są inne

Ile już chętnych?