Paulluss no wiem że ocynk to drażliwy temat z takimi blachami .
ZU-Met no chyba że galwaniczny, a nie ogniowy
Boguslaw galwan to pomoże tyle samo co jego brak a proszek będzie odchodził płatami
Paulluss podeslalbys mi maila? Wysłałbym Ci dwg żebyś zetknął czy można to wyciąć.
Polo Hpc4x4@gmail.com
No i sobotę kończymy malowaniem. Można święta zaczynać.
Paulluss bajeczne
Paulluss ale jaja 😎👍
Boguslaw Raczej jajeczne 😉
@Paulluss ile byś chciał za 10 takich kompletów na klucze imbus bez malowania, jeśli nie chcesz tutaj możesz mi napisać na zu-met@wp.pl .
ZU-Met masz tyle imbusów 🤔😁
PS. Podaj mu jeszcze kilka info jak długość wysokość rodzaj blachy grubość itp. 😁
Dzochar91 to nie dla mnie tylko do firmy na tablicę na narzędzia. A co do wymiarów to bez znaczenia ważne żeby 10 takich samych kompletów. Robiłem wcześniej na próbę z profila ale sporo schodzi z tym wierceniem. Klucze na haczyku a jak fajnie zrobić na te szczypce?
ZU-Met zamawiasz gotowce np. w https://logistyka.biz.pl/meble/system-zabudowy-zawieszki.htm i masz szybko.
Dzochar91 tylko że to musi byc na takiej blasze bo to na tokarki ma iść. Można by coś podobnego zaadaptować ale co z tymi szczypcami ?
ZU-Met jak goła blacha to mylę ze koło 100+kw bo nie ma z tym wiele roboty. Dzochar91 dzięki za link💪 robię prawie to samo a tej stronki nie znałem.
Na płaskie klucze też mam
ZU-Met u mnie wiszą na preciku za fasolkę z regulacji
Dzochar91 właśnie a mi by pasowało żeby zrobić pod ukosem i jakieś dwa haczyki muszę zrobić
Paulluss akurat z tej firmy co wysyłałem link mogę polecić elementy na tablicę itp. Bardzo fajnie wykonane/solidne mocowania wsuwane itp.
Paulluss ok myślę że dobra cena. A porzucisz ja ten na klucze wygląda ?
Paulluss A nie myślałeś o uchwycie na trzy szlifierki montowanym do stolu?
Trafiła się fucha. Pomoc zaprzyjaźnionej lakierni. Mówiłem, że nie będę już piaskować no i nie wyszło. Silnik, pompy i 2tony konstrukcji.
Paulluss jakie ceny piaskowania za M2