Dzochar91 tylko jeden był do oddania i Bogusław zarezerwował juz. Resztę zostawiam.
Paulluss dzięki 🤞
Paulluss zobaczymy czy weźmie bo przyłbice też rezerwował i zrezygnował 😁😀
Panowie szlifujecie spawy których nie będzie widać na gładko? Moim zdaniem "po co".
Paulluss ja takich spawow nie spawam chyba że to jest jakaś maszyna albo coś co ma trzymać a nie wyglądać .
ZU-Met ok dzięki. Pytam bo widziałem na pewnej grupie (chyba wszyscy wiedzą jakiej) pilnikiem jadą na gładko.
Paulluss Pytanie tylko po co spawac i szlifować. To juz lepiej tigiem bez spoiwa przejechać
Paulluss ja robię głównie meble loft ale w bramach i balustradach też raczej unikam tam a narożniki faktycznie pilnikiem jadę bo mnie bardzo drażni ten nadlany glut.
Dzochar91 za droga była
Szlifowania nie ma końca. Stół DIY super się do tego nadaje aż miło jak nic nie ucieka.
Paulluss piękna robota a wyciąg by się nie przydał przy tym?
Boguslaw stoi obok 🙃
Dzochar91 sory nie dopatrzylem
Dzochar91 Boguslaw jest wyciąg ale co z tego jak jeszcze nie podłączony. To tak jak by go nie było😁😁 1:1Panowie
Paulluss wycinasz coś w nierdzewce? Miałbym kilka- kilkanaście małych elementów z blachy 2mm, średnica 35mm. Tylko musiałoby to być wysyłkowo.
Polo tak w nierdzewce też robię. Nie ma problemu może być na wysyłkę. Tylko ja mam plazmę jak jest to coś skomplikowanego do niestety poprzepala taki mały element.
Paulluss podeslalbys mi maila? Wysłałbym Ci dwg żebyś zetknął czy można to wyciąć.
Jak ja lubię tworzyć prototypy. Mamy następny, typowy pod stół DIY. Następne postaram się zaprojektować tak aby szło montować do innych stołów spawalniczych, warsztatowych i ściany. All in one😇
@Paulluss plazma jest twoja i prowadzisz jdg? Dużo jest pracy po podwyżkach?
Connor tak jest moja, nie nie mam jdg. Ku mojemu zdziwieniu jest więcej roboty niż było, może dlatego że robię to od niedawna, bez reklamy i ludzie dopiero się dowiadują droga pantoflową.
Balkon dla teściowej prawie skończony.
Paulluss Dla teściowej to za ładnie to zrobiłeś 😁Zart oczywiście. Bardzo ładnie 👌👌👌
Paulluss jest moc 💪
Paulluss fajne . Te blachy to samo malowanie ?
Paulluss elegancko blachy z nierdzewki ?