suszi8512 no to trzeba będzie z nimi rozmawiać 🙂
Panie i panowie zostałem szczęśliwym posiadaczem 3ch Kemperow (odciągi spawalnicze) dla chętnych mogę jeden odsprzedać.
Paulluss już masz tylko dwa 🤣
Paulluss za cenę która jest ?? ....
Dzochar91 300zl to chyba dobra cena? Jak myślisz?
Paulluss kpl z wężem i filtrami ?
Dzochar91 rury 2szt tylko i filtry raczej do wymiany. Będę je przerabiał bo ori są za drogie.
Paulluss to ile za szt
Dzochar91 tylko jeden był do oddania i Bogusław zarezerwował juz. Resztę zostawiam.
Paulluss dzięki 🤞
Paulluss zobaczymy czy weźmie bo przyłbice też rezerwował i zrezygnował 😁😀
Panowie szlifujecie spawy których nie będzie widać na gładko? Moim zdaniem "po co".
Paulluss ja takich spawow nie spawam chyba że to jest jakaś maszyna albo coś co ma trzymać a nie wyglądać .
ZU-Met ok dzięki. Pytam bo widziałem na pewnej grupie (chyba wszyscy wiedzą jakiej) pilnikiem jadą na gładko.
Paulluss Pytanie tylko po co spawac i szlifować. To juz lepiej tigiem bez spoiwa przejechać
Paulluss ja robię głównie meble loft ale w bramach i balustradach też raczej unikam tam a narożniki faktycznie pilnikiem jadę bo mnie bardzo drażni ten nadlany glut.
Dzochar91 za droga była
Szlifowania nie ma końca. Stół DIY super się do tego nadaje aż miło jak nic nie ucieka.
Paulluss piękna robota a wyciąg by się nie przydał przy tym?
Boguslaw stoi obok 🙃
Dzochar91 sory nie dopatrzylem
Dzochar91 Boguslaw jest wyciąg ale co z tego jak jeszcze nie podłączony. To tak jak by go nie było😁😁 1:1Panowie