Panowie macie tylko jedne oczy i polecam zaopatrzyć się w maski spawalnicze najlepszej jakości
FilipBudowlaniec dawaj jakieś konkretne typy😀
FilipBudowlaniec No już okulista przepisał okularki 😢
Boguslaw No jak jest . Przyłbica samościemniająca GEKO Profi Grey 62.99 zł ochrona wzroku na najwyższym poziomie. 🤣🤣🤣
Alaxa9900 kumpel taką zakupił używał przez tydzień.. pytam się jak tam a on Adam Stary ta maska wogole nie chce się ściemniać tak się naświetlił... mówię pokaż no to ... a on baterii nie włożył😉 haha
Alaxa9900 Błagam nazwa Geko w ogóle na tym forum nie ma prawa bytu , to powinni na bazarze co najwyżej sprzedawać
COMPLEXSPAW to samo w pracy kiedyś Ukrainiec po 8h pracy tig w 3m seedglass mówi że go bardzo oczy bolą i ta maska złom. A on jej nie włączył 🤣 2 dni go w robocie nie było później 😂
Habanita666 Dokładnie też mam takie zdanie ale ludzie to kupują i jakoś spawają a wiadomo wzrok jest jeden.
A ja mam taką i mi speedglas nie potrzebny
Stal-Fun Ja mam też esab ale a40.
ZU-Met jak Ci się to sprawuje? 😀
Alaxa9900 Ja mam wurtha i jest całkiem przyjemna
Boguslaw Powiem Ci daje radę do tiga na pulsie też nie blyska. Miałem wcześniej też esab warior to tam było wszystko żółte tu masz true color i jest super.
ZU-Met o widzisz jakaś opinia użytkownika jest
Boguslaw kupisz coś fajnego z dużym wizjerem to zapłacisz 2 razy tyle za szybki
ZU-Met to Tigiem też coś spawasz? 😀
Boguslaw Cos spawam to za duże słowo 😂 próbuje
ZU-Met a ja próbowałem ale to nie dla mnie, pozostaje mi tylko MiG
Boguslaw mi coś tam wychodzi ale za wolno jadę i nierdzewka przeważnie jest czarna 🙂
ZU-Met Jaki tig kupiłeś
Dzochar91 Ja mam go już z rok ale jakoś nie ma czasu na spawanie. Ideal expert tig 200 DC .