ZU-Met A to nie Ty kiedyś pisałeś że to kupione do roboty a nie oglądania 🤣
Dzochar91 No ja ale to nie znaczy że mam po nim walić młotkiem albo spawać do niego🙂
A tu mój dzisiejszy mały projekt z nierdzewki. Jeszcze nie testowana niestety. Ktos wie do czego to służy?
Polo Część młynka do kawy?
Paulluss Korba do wybierania żagla windsurfingowego.
Polo E to takie łatwe było? Takiej korby myślę że używało może z 5 osób na całym forum 🤣
ZU-Met Wieskzosc by wiedziała jakby wrzucił korbę do odpalania ESA 🤣
ZU-Met u mojego wujaszka w żaglowce wyglądała inaczej
Stal-Fun Fakt dla kogoś nie z "branży" to raczej trudne było, ale zawsze się czegoś nowego na forum można nauczyć 😃
Polo No wiadomo fajna sprawa
Alaxa9900 Z tego co sie dowiedziałem to gość nie jest jakims najmniejszym producentem tylko dużo na eksport robi. Około 30ton stołów miesięcznie robi 🤔 Jesteś zadowolony z tego stołu ??
Dzochar91 Jak najbardziej moim zdaniem bardzo dobrze wykonany trzyma płaszczyzny i kąty. Zapłaciłem w tamtym roku za swój 4200. 2400x1200.
Alaxa9900 System 28 ?
Alaxa9900 Rozumiem, że 4200 netto?
Dzochar91 System 16. A po za tym zawsze się zastanawiałem który lepszy.
Alaxa9900 Aha czyli masz z =12mm blachy,
Alaxa9900 28 przenosi więcej obciążeń bo ściski sworznie bardziej masywne.
Dzochar91 tak 12mm
ZU-Met I z 15mm blachy jest nie ??
Dzochar91 W gpph tylko pro jest z 15 ja mam 12mm i system 28
ZU-Met podobno w planach jest jest jakiś mega kozacki z 22 czy 25 mm?
suszi8512 Cos ktoś mówił że ma być jakiś nowy produkt ale szczegółów nie słyszałem. Jak się płyty udało zachartowac to i cały stół się uda. Tylko cena pewnie taka jak zagranicznych sprawdzonych producentów 🙂
suszi8512 Myślę, kupić stół na wiosnę 😅 jeszcze nie wiem którego producenta 🤔 Na pewno 1200*2400 i min. Z 15mm blachy, 💪