Polo lepiej w kształcie prostokąta bardiei uniwersalny wg mnie 😉 Bierzesz od jakiegoś mniejszego producenta
Polo Wiadomo że lepiej, Wiesz zawsze jakieś ogrzewanie można założyć nawet klima jak nie jakieś duże wysokie hale
Polo 👍👍👍👍 niech się warsztat rozwija.
Czyli szukam czegoś w wymiarze 1000x2000. W sumie dużych gabarytów raczej nie planuje robić.
Polo Stołu szukaj na allegro . ja akurat swój stół kupiłem u tego sprzedawcy. https://allegro.pl/oferta/profesjonalny-stol-spawalniczy-2000x1000x15-sys28-7532079758
Alaxa9900 Dość mocno też polecany na Face jest Antoni Białkowski.
Alaxa9900 Z tego co sie dowiedziałem to gość nie jest jakims najmniejszym producentem tylko dużo na eksport robi. Około 30ton stołów miesięcznie robi 🤔 Jesteś zadowolony z tego stołu ??
Dzochar91 Glownie u Krzysztofa 🤣
ZU-Met he he dobre😁😂
ZU-Met Nie tylko, zresztą on robił wcześniej stoły przed wypromowaniem się stalowego tak samo też jest polecany pos-met
Dzochar91 dużo ludzi go poleca to fakt. Tak samo jak zapytasz o szlifierkę to Paweł Pruszyński ale on akurat jest bezkonkurencyjny 🙂
Stoły pos-met wydają się być całkiem fajne. Często w ogłoszeniach producenci straszą żeby nie kupować stołów wycinanych laserem tylko te z otworami frezowanymi. Zastanawiam się czy ma to faktycznie jakieś znaczenie.
Polo Nie pisz tak glsnos bo Cię usłyszą i zjedzą zaraz 🤣
Ten stół w linku od Alaxa9900 jest właśnie chyba wypalany.
Polo Wypalanie laserem wygina blat czy co się z nim dzieje?
Alaxa9900 No podobno przegrzewa miejscowo i się krzywi. Ile w tym prawdy to nie wiem.
A Stalowy jeszcze stołów nie sprzedaje?
Alaxa9900 Pewnie za mała marzę może uzyskać, potrzeba większą logistykę itp.
Dzochar91 On już chyba w spawanie się nie bawi teraz prowadzi sklep 😆😆
Polo Najlepiej to by po wodzie chyba było. A segmund albo demmeler jak robiony ?
Polo Mój był laserem wycinany i jest prosty 😂😂😂