Alaxa9900 jak masz założona działalność to płacisz ZUS jeśli na lewo to wątpię .
Cześć, dobrze wiedzieć, że ktoś taki tutaj jest.
Alaxa9900 To oferta do pracodawcy.
JakubSzewczyk ile czasu trzeba prowadzić działalność żeby skorzystać z takiej dotacji?
Alaxa9900 tak musisz płacić ZUS chociaż za siebie.
Miodek nawet 1 dzień wystarczy - tu liczy się oferta, pomiary stanowiska pracy pod kątem BHP oraz masa drobnych załączników.
Jak co mój nr 787019756 wszystko mogę wyklarować.
JakubSzewczyk Ciekawe , można się coś więcej dowiedzieć ?
Habanita666 Program prewencji wypadkowej ma za zadanie zmniejszyć koszty stałe ZUSu w postaci zmniejszenia ryzyka wypadków w zakładach pracy. Warunki jakie trzeba spełnić to głównie być płatnikiem ZUS i mieć problem natury BHP. Dodam że to program kierowany głównie do małych i średnich firm produkcyjnych. Więcej info można doczytać na naszym blogu. Zapraszam też do kontaktu telefonicznego
Jak chciałbyś umówić się na samą prowizję po uzysakniu dofinansowania to mogę w to wejść bo większość bierze sporą kasę za wypełnienie wniosku i prowizję od uzyskania ale tylko 10-30% wniosków przechodzi 🙂 Interesowałem się tematem i trafiłem na kilka osób co mnie oświeciło. Można utopić kasę i tyle.
Darko Uczciwe podejście do sprawy. U mnie właśnie tak działa gość ale robi wnioski z Krusu na działalność rolniczą 🙂
Nasze koszty obsługi ( nie tylko napisanie wniosku) są znacząco niższe niż to co napisał kolega DARKO. Prowizja za skutek możliwa poniżej 10% - ale trzeba powołać się na forum GPPH 🙂
JakubSzewczyk Bardzo dziękuję za informację w jakich godzinach mogę dzwonić do Pana ?
Witam jeśli Pan do mnie jeszcze nie zadzwonił to jestem dostępny 8-17 zazwyczaj. Jakbym nie odbierał proszę o SMS
Pozdrawiam
JakubSzewczyk Jeszcze nie ...praca mnie pochłonęła 😂