AkamanoxD No tak mi wychodzi z kalkulatora metali. Bardzo dużo u mnie walcówka 5300-5500 tona
Boguslaw Masz rację
Profil 20x20x1,5 u mnie 8,75 brutto za 1mb
Connor Zobacz ponad 2 złote drożej niż u mnie
Connor ostatnio kupowałam po 4,98
ZU-Met czemu nie kupujesz na fv?
Darko Bo jestem na ryczałcie. Nie chcę narobić kosztów bo później nie wystawiam za dużo faktur bo robię dla osób prywatnych.
ZU-Met osobom prywatnym również wystawia się faktury bez nipu a jak masz kasę to paragony 🙂
Habanita666 Netto ?
ZU-Met Taaaak racja , netto . Odkąd zmieniłam pracę to liczę wszystko w netto , a przedtem w brutto , zapomniałam że to jednak 23% różnicy
Darko Kasy nie mam a do tego dla osób prywatnych jest limit 20tys później trzeba przejść na VAT.
ZU-Met coś Ci się pokickalo 🙂 Jak przekroczysz 20.000 dla osób prywatnych to musisz kasę kupić. Jak 200.000 miesięcznie obrotu to na VAT przechodzisz 🙂
Darko no być może 🙂
Habanita666 Ja mam firmę a do tej pory nie mogę się przyzwyczaić . Jak mniej wiecej znasz ceny to wylapiesz różnice ale wcześniej dzwonię o blachę 380 zł no super pasuje idedo kasy a tam prawie 470 🤣
ZU-Met Dodaj do tego jeszcze galopującą inflację i już masz dosyć wszystkiego 🤑
Habanita666 No to już tragedia. Wyceny jak robię to max na dwa tygodnie a jak dzwonisz po materiał to cena przeważnie do końca dnia