ZU-Met po tej rozmowie byłem w casto po nowa wiertarkę, i poszedłem zobaczyć te piękne bramy, dramat, nie sądziłem, że aż taka lipa potrafi tak przyciągnąć, chyba, że ktoś naprawdę nie ma kasy i chce wygladowo ogrodzić się to rozumiem.
Gasparg Tam nawet nie są spawane tylko na prasie wycinany trójkat i składana jak podelko kartonowe o ściance 1 nie wspomnę 🙂
Gasparg Pani się mnie pytała czy nie mogę kupić w casto i jej zamontować. Jak powiedziałem Pani że nie ma takiej opcji to oburzona że chce ją naciągnąć na koszty. Po wytłumaczeniu jak wyglądają bramy z marketów a jak robione osobiście zmieniła zdanie.😁
Miodek za materiał na taką bramę wyjdzie więcej niż oni to sprzedają 🙂
ZU-Met no właśnie miałem to pisać, że sam materiał droższy będzie
Miodek masakra, przynajmniej tyle dobrego, że zdanie zmieniła 😃
Miodek witam można wiedzieć jaka cene za kg powiedział przedstawiciel ?Ja od 2 lat robię w aluminium.Ktos powie ze material drogi ale jeśli sobie policzysz teraz taka bramę czy furtke ... z profila 100x 20 do tego dochodzi koszt ocynku ..nie wiem jaknu was cynkuja ale u mnie zawszcze ten ocynk trzeba potem lekko wygładzić bo są jakieś zanieczyszczenia , dochodzi jeszcze szlifowanie tego odpowiednie lamelki jak sobie to wszystko przeliczyłem stwierdziłem że j nie będę robić z czarnej stali .
A co do cen .. ile bierzecie za furtke np 1500 wysoka 1000 szeroka z profila 80x20 odstępy pomiędzy profilaminok 5 cm ?? Przeslo 1500x2000 ?
COMPLEXSPAW Furtka 1200 a za przęsło 600 M2 ja tak liczę mniej więcej
Liczysz to z montażem? Słupkami czy osobno ??
COMPLEXSPAW Przewaznie z montażem już. Montaż do klinkieru albo betonu . Jak słupki metalowe i jest tego dużo m przeważnie dorzucam w cenie a jak mało tego doliczam.
Miodek jak kupiłem 40 m kataownika hutniczego 40x40x3 i 40 m płaskownika 20x4 za 1200 zł około brutto
AkamanoxD ile wyszło za kg ?
AkamanoxD Dobrze liczę że wyszło prawie 10zl za kilogram?
ZU-Met kurde tego to nwm
Najtańsze w okolicy. Ok 6.15 kg brutto
ZU-Met czemu nie kupujesz na fv?
AkamanoxD No tak mi wychodzi z kalkulatora metali. Bardzo dużo u mnie walcówka 5300-5500 tona
Boguslaw Masz rację
Profil 20x20x1,5 u mnie 8,75 brutto za 1mb
Connor Zobacz ponad 2 złote drożej niż u mnie
Connor ostatnio kupowałam po 4,98
Darko Bo jestem na ryczałcie. Nie chcę narobić kosztów bo później nie wystawiam za dużo faktur bo robię dla osób prywatnych.