Alaxa9900 super i extra że bezbarwnym jest pomalowane efekt rat Look to się chyba nazywa
Boguslaw rat look pierwszy raz słyszę 😀
ZU-Met poprawka Bentley jest w koncernie Volkswagen od 1998 roku udziały VW 100%
Boguslaw racja to Rolls-Royce od VW przejął bmw
Alaxa9900 To określenie bardziej jest w świecie samochodów używane .
ZU-Met tak surowy postarzany metal
Boguslaw Hmmm czas swoje auto przerobić. W koncu trzeba iść z duchem czasu.
Alaxa9900 Kup opla czas zrobi swoje🙂
ZU-Met Wydaje mi się że z Mazdą szybciej będzie 😂😂😂😂
ZU-Met Mialem opla Vectrę 93 rok pięknie kornik chrupal. Dwa razy spawana podłoga wstawiane reperaturki progów i wiele wiele innych 🤣🤣🤣🤣
Alaxa9900 Mam z 2018 tragedii nie ma 😁😁
Dzochar91 Chodziło mi o mazde 6 pierwszej generacji.
Alaxa9900 Kolega miał golfa 3 jeszcze jak podnosił dywanik to było asfalt widać🙂
Alaxa9900 tak bo to był ford g.... o wort że znakiem mazdy a fordy gniły na potęgę miałem aż 5 szt różnych modeli. Aż w końcu starsza moja córka powiedziała że jak jeszcze raz zobaczy u mnie Forda na podjeździe to przestanie ze mną gadać.
Boguslaw Ja teraz mam Chryslera, kiedyś myślałem że to solidny amerykański wóz jeżdżę drugi rok i niby wszystko ok ale blacharka to nie na nasz klimat.
Alaxa9900 Teraz nie ma już porządnych aut. Mój ojciec miał passata B3 można było na nim tańczyć taka blacha gruba w w nowych wkniotke zrobisz kciukiem 🙂
Alaxa9900 jaki model i który rok
Jeżdżę volvo v50 2.0d złego słowa powiedzieć nie można, części tanie bo od Forda pasują a blachy grube, ocynkowane, zero korozji, elektryka nie szwankuje, tfu tfu odpukać by służył dalej i gdyby ktoś się zastanawiał nad takim autem to polecam 🙂
Gasparg przecież to Focus
Boguslaw dlatego mówię, że tanie części 😍
Dzochar91 Town&Country 3,8 2007