Alaxa9900 znam firmę bardzo bobra jakość nagłośnienia
suszi8512 Ja jestem tego zdania jak kupować to raz a konkretnie dobrą firmę i mieć spokój na kilka lat.
Alaxa9900 ja głośnik bez przewodowy podłączam i też jest git
Alaxa9900 no dokładnie bo chytry dwa razy traci
MC-TECH Nie wiem co może być powodem. Ale też mam narzędzia na kablu. Słuchawki tronsmart. Jedynie jak mam nausznik 3m peltor z radiem to jak niektóre narzędzia odpalę mam zakłócenia fal radiowych 😅
brumiej Kiedyś też miałem w Audi ładnie ten zestaw grał.
z tym sprzętem zaczynałem moją przygodę spawalniczą .
Alaxa9900 zadowolony z tej metalurgia ? Ja zawsze tysweld a teraz horda
Alaxa9900 Miałem ostatnio ten drut i powiem że porażka. Z Tysweld nigdy nie miałem problemu
Dzochar91 Ogólnie drut spoko ale mig tragedia albo porostu nie umiałem go ostawić chociaż próbowałem wszystkiego.
Stal-Fun To były moje początki jeszcze nie wiedziałem co i jak. Teraz po latach człowiek mądrzejszy i wiele rzeczy zrobił bym inaczej wiadomo na błędach się człowiek uczy.
Alaxa9900 ja tam każdym spawam, nie patrzę na producenta. Teraz jakiś ukraiński jest u mnie. Ale drogi. Wolę na allegro kupić z darmową wysyłką. Drut się liczy jak spawasz o śrutowane elementy na przetop czy świetlenia.
Darko Bo widocznie nie trafiłeś jeszcze na taki badziew jak ja. Nie szło posówu drutu ustawić i wtedy stwierdziłem że zostaje przy Tysweld chociaż od jakiegoś czasu mam zamiar wypróbować Horde.
Stal-Fun może i masz rację. Nie trafiłem na taki. W wielu większych firmach był z beczki. Zawsze idealny. 250kg drutu na cały miesiąc 🙂
Stal-Fun używam hordy nie miedziowany i jak dla mnie to rewelka.
Hipcio też używam 👌
Hipcio Jak wyspawam obecną rolkę to też Horde kupię
Hipcio Mam jeszcze połowę esaba więc też sprawdzę.
Stal-Fun ja też ale mam jeszcze z 6 kg na rolce to pewnie na wiosnę dopiero 😁
Alaxa9900 Ja całą rolke bo niedawno założyłem
Alaxa9900 nie używałem chodź byłem już krok od zakupu ale kupiłem wtedy hordę i tak została. Ale podobno też bardzo dobry spotkałem.sie z opiniami że nawet lepszy niż horda
Stal-Fun Przy Twoim natężeniu pracy miesiąc i będziesz zmieniał. 😁