ZU-Met Jest parę małych paprochów. W takich warunkach i tak myślałem że gorzej będzie. 😁
Alaxa9900 może lepiej zrób to jak wrócisz. Zmatowisz 1500 na.mokro i dopiero przepolerujesz. Od tych szutrowych dróg będzie tragedia.
ZU-Met W szutry raczej się nie pcham no chyba że nie ma wyjścia większość tras raczej asfalt.
Alaxa9900 kurła ale profesjonalnie malniete
Dzochar91 Cały dzień roboty. Nie chciał bym tego robić na codzień.
Dziś postanowiłem trochę zainwestować w odzież BHP bo moje buty już trochę przepalone. 😂😂😂
Alaxa9900 no ja używam mts i dickies
Dzochar91 Ja nie pracuje na codzień w branży spawalniczej ale stwierdziłem że coś kupie bezpieczniejszego.
Alaxa9900 no wiadomo pasuje coś mieć uniwersalnego
Stojaki na kwiaty gotowe.
Alaxa9900 jaki profil?
Miodek 25x25x2 można było mniejszy ale taki mi został i go wykorzystałem.
Alaxa9900 a blaty drewno czy kamień?
Alaxa9900 ze zdjęcia wydawał się większy 😁
Boguslaw sklejka MDF też z odzysku. 😂😂😂
Miodek 30x30 też myślałem zrobic ale chyba za masywne by były.
Alaxa9900 zdecydowanie za dużo jak na takie małe stołeczki 🙂 ja najczęściej 20x20 daje
Alaxa9900 masz rację ja w najbliższym czasie mam też dwa kwietniki do zrobienia i zakupiłem profil 20x20 ale.to co innego bo nie.m żadnego odpadu więc zamówiłem całe tyczki 😁
ZU-Met Jeśli kolega miał odpad 25/25 to wykorzystał to jak mógł. Ja też tak robię. Nie kupuję materialu jesli mam coś w zanadrzu i mogę to wykorzystać. Inaczej jak robisz z nowego materialu dla klientów lub siebie
Stal-Fun no jak miał i klientowi pasowało to ok. Ale np 30 to by była za duża według mnie
Stal-Fun dobrze mówi polać mu 😁🤣