Dreyse_r A w kwiaciarni gdzie jest praktycznie wszystko moja praca stoi kwietnik po poprzednim starym miejscu. Oszlifowane chyba kamieniem i ogólne nie za ciekawe ale naocznie mozna porównać dlaczego mietek za rogiem ma taniej a robi to samo 🙂
ZU-Met Nie chce dziadostwa robić . Tylko tak się zastanawiam czasami czy ktoś zwraca na to moje wykończenia uwagę. Czy bierze aby tylko było pospawane.
Alaxa9900 no mi się jeszcze nie zdarzyło żeby ktoś zapytał czemu ten szef z tej strony albo coś. Ale też co innego brama a co innego regał czy tam stół do jadalni .
Jeżeli jest ktoś nie w temacie to raczej nie zwraca uwagi na wykończenie. Ale jak pokarzesz palcem różnice, dasz do porównania to ludzie zwracają uwagę na wykonanie. Jeden to doceni a dwóch nie zwrócić na to uwagi, a czwartemu niedogodzisz.
ZU-Met gdzie w mebleku by tak zostawił
Dzochar91 ja na tym punkcie to też mam zboczenie że nawet w przyczepkce znajomemu oszlifowalem co zupełnie nie ma znaczenia,🤣
ZU-Met wiadomo ale po ocynku wyciągnie spaw 😁 Chyba że to tylko reanimacja starej
Dzochar91 co najlepsze to byla do ciągnika 🤣 ja przeważnie nie spawam pachwin to aż takiej tragedi po ocynku nie ma.
ZU-Met w przyczepce pasuje spawać 😁
Dzochar91 było spawane ale z jednej strony spłynęło za bardzo wiesz i był taki glut na narożniku.
Kolejna robota na zlecenie żony. Za darmo 🤨🤨🤨
Alaxa9900 dobrze, że spawać nie kazała😅
Alaxa9900 tarasik prima sort 👍
Alaxa9900 pamiętaj że jak za darmo to uczciwa cena
Polo Chociaż to z głowy. 😂😂
No i choinka już na święta przygotowana
Dreyse_r Choina została po świętach jak dotrwa do następnej zimy będzie gitara😁
suszi8512 To z czego tu żyć panie premierze 😂
Alaxa9900 no jak przecież teraz jest dobrobyt obniżka podatków wakacje kredytowe wzrost oprocentowania lokat można teraz wybierać w dodatkach że hoho...
ZU-Met A nam bieda