Miodek ja Fischer 😅 ale Twoje ciekawsze z nazwy
Dzochar91 ale w tubie czy te batony i masz specjalny pistolet?
Dzochar91 Masz jakieś foto tej kotwy?
Miodek truteń u mnie się na to mówi
Miodek to taka wyjątkowa sytuacja bo zapomniałem kupić i tylko coś takiego mieli na miejscu normalnie to kupuje z arvexa .
ZU-Met w normalnej tubie ale mogę też w takiej małej podwójnej. Jakbyś nie mógł uwierzyc to wrzucam również zdj żeby nie było że z Lidla.
Dzochar91 dobra już się tak nie spinaj.
Miodek W domu mam tylko fis vl 300 T
Panowie pytanko szlifierka Prosta /trzpieniowa przydaje się w waszych warsztatach, ktoś używa?????Mam okazję kupić w dobrej cenie tylko nie wiem czy mi się przyda.
Alaxa9900 ja nie mam ale czasami fakt by się przydała .
Alaxa9900 Jak asx e dobtej cenie to bierz i się nie zastanawiaj. Ja uzywam dość często.
Alaxa9900 mam makite z reg obrotów, bardzo się przydaje.
Stal-Fun
Dzochar91 A konkretnie Panowie do czego używacie????
Alaxa9900 Czasami jakiś spaw w trudno dostępnym miejscu przyszlifowac albo podgrezowac pod wkładkę do zamka
Alaxa9900 często frezowanie, np. otwory powiększyć, trudno dostępne, narożniki itp. z reg masz taki luż że nie przypalisz freza do nierdzewki/alu itp.
Stal-Fun dobrze prawisz 👍
Stal-Fun dzięki o to mi chodziło 😁
Więc biorę może się przyda niech leży jeść nie chce 😂😂😂
Nowa maszyna wjechała. 😀😀😀😀
Jaki to model? Chyba nigdy takiej nie widziałem. Czy nie lepiej jak taśma przylega do jakiejś płaszczyzny? Pytam bo też chcialbum mieć coś takiego, ale zupełnie nie znam.
Polo fein grit gx 75 z góry zdejmujesz osłonę i mozna pracować na większej płaszczyźnie.