Boguslaw budy mo偶e s艂abe ale pod wzgl臋dem mechanicznym nigdy niemiec nie osi膮gn膮艂 tak bez awaryjnych most贸w jak w patrolu lub silnik贸w jak land cruiser
Dzochar91 i z tym si臋 zgadzam
Boguslaw nissan terrano 2 i ford Maverick "znaczkiem" si臋 r贸偶ni膮. Tak jak ford ranger i chyba mazda b2500. Dzochar91 zgadzam si臋 patrol jest jak czo艂g. Jak nissan robi艂 swoje to by艂o OK ale jak z kim艣 to tragedia.
Rano paliwo 5:50 a teraz ju偶 ponad 6
Dzochar91 limity tankowania maj膮 by膰 trza fury zala膰 pod korek p贸ki jest potem tylko dla wojska b臋dzie
Dzochar91 w Rzeszowie te偶 ju偶 6zeta i na niekt贸rych stacjach brak ON
Paulluss podobnie teraz jest z innymi markami opel do grupy PSA si臋 sprzeda艂 i tera Francuskie b臋d膮 Ople
No i sta艂o si臋 mam potwierdzone info jeszcze ciep艂e u nas w Rzeszowie limit tankowania max 100litrow 馃槳馃槳
Boguslaw no ja tankowalem jakie艣 40 minut temu 5.5
Boguslaw noo by艂o pewne ludzie szalej膮,
ZU-Met przyjedz do nas to zobaczysz co si臋 dzieje na stacjach
Boguslaw no mi si臋 akurat uda艂o ale w centrum jest du偶o gorzej i kolejki
ZU-Met zaczyna si臋 agagamedon
Musz臋 si臋 odstresowa膰
Raczej zaczyna si臋 propaganda jak podczas 1 fali covid
Poczekam jak b臋dzie za 10zl/l to sobie zatankuje bez kolejek 馃い
sthonka mija艂em orlena to jakie艣 20aut na placu z On tylko Verwa za5.85
@ZU-Met stoj膮c w korku wi臋cej wydadz膮 kasy ni偶 p贸藕niej po podwy偶ce
sthonka no pewnie tak ale jak dowali ponad 6 z艂 ? Ja tankowa艂em ale na stacji przed Radomiem to nie wiedzia艂em 偶e w og贸le co艣 si臋 dzieje ca艂y dzie艅 nie s艂ucha艂em radia a na stacji dwa samochody.
Dzieje si臋 to co przy pierwszej fali covida. Ludzie wykupywali sraj-papier i makarony i jeden drugiego nap臋dza艂. Par臋 dni i wszystko wr贸ci do normy mo偶e nie cena ale ta panika. Podobno w Rzeszowie ludzie nawet bankomaty okupuj膮. Paranoja.
Hipcio a sk膮d Ty jeste艣?
Boguslaw Rzesz贸w 馃榿