Paulluss miotacz ognia chyba najłatwiej albo jakis pojazd jak w madmax🙂
ZU-Met dawaj rysunki albo włącz mad maxa oglądaj i szkicuj od razu. 😀
ZU-Met w stylu mad maxa.. super!! Mój d21 baz już jest.
Paulluss mam w mały modelarz jeszcze nie sklejony wystarczy zeskanować i ciąć 😀
Boguslaw wysli proszę na maila. Pod osłona nocy zacznę wycinać 🙂 Hpc4x4@gmail.com
Paulluss a jakie masz auto 4*4 bo ja przymierzam się do kupna lada niva tylko na takie mnie stać za dużo sprzętu pod domem. 😀
Paulluss fajne
Paulluss jakiś Puck up to był
Boguslaw tak to nissan terrano d21. Po 8 latach wrócił do łask i będzie reanimacja. Miałem uaza, vitare, montereya. Niva fajne auto, pomimo braku ramy można fajny lift w niej zrobić.
Paulluss i tak też zamierzam choć patrząc na olxa to Maverick czyli, terrano 2 są w podobnej cenie co Łada
Boguslaw lada tańsza w utrzymaniu. Osobiście jako zabawkę też bym teraz nive kupił. W Maverick i terrano2 trzeba bardzo uważać bo ruda je bardzo lubi i niekiedy auto cacy a ramy już nie ma, dlatego taka cena.
Paulluss ford i mazda wiem że wolą gnic i bawić z rudą ale że nissan, no chyba że ford dla Nissana budy robił bo silniki w nissanie też chyba Forda? 😀
Boguslaw budy może słabe ale pod względem mechanicznym nigdy niemiec nie osiągnął tak bez awaryjnych mostów jak w patrolu lub silników jak land cruiser
Boguslaw nissan terrano 2 i ford Maverick "znaczkiem" się różnią. Tak jak ford ranger i chyba mazda b2500. Dzochar91 zgadzam się patrol jest jak czołg. Jak nissan robił swoje to było OK ale jak z kimś to tragedia.
Dzochar91 i z tym się zgadzam
Rano paliwo 5:50 a teraz już ponad 6
Dzochar91 limity tankowania mają być trza fury zalać pod korek póki jest potem tylko dla wojska będzie
Dzochar91 w Rzeszowie też już 6zeta i na niektórych stacjach brak ON
Paulluss podobnie teraz jest z innymi markami opel do grupy PSA się sprzedał i tera Francuskie będą Ople
No i stało się mam potwierdzone info jeszcze ciepłe u nas w Rzeszowie limit tankowania max 100litrow 😪😪
Boguslaw no ja tankowalem jakieś 40 minut temu 5.5
Boguslaw noo było pewne ludzie szaleją,