Mrauek miło było poznać😉 było zabawnie dzisiaj 🙂 pozdrawiam🙂 szef wyjebie Cię z roboty 😛
STALVAR Wzajemnie, bardzo pozytywny z Ciebie człowiek; oby jednak nie wyrzucił 😃
Mrauek co Wy tam od....cię 🤣🤣
Boguslaw A wiesz, szef kazał przygotować garaż pod nowy stół, otwory nawiercić, kotwy leżą na półce... Teraz musze sprzedać kotwy, zalać dziury i odrobić nie wygrany stół 😃
Mrauek nie chce ktoś kupić kotw ??? 🙂
STALVAR Teraz Ty będziesz ich potrzebował, a wiem kto ma takie na sprzedaż 😃. Widziałem, że rywalizacja dziś była zacięta 😃. Gratulacje 😃
Taka odskocznia od spawania ale coś co ja i Bogusław lubimy wydrukowałem ostatnio taki mały prezencik dla córki kolegi w białym kolorze zobaczcie jak ona własnoręcznie go pomalowała szok 💪
slawekk225 Fajne to 😃. Masz własną drukarkę 3d? Jakaś Prusa czy coś lepszego?
slawekk225 ja myślałem przez chwilę ze to wyrzeźbiłes i właśnie tak pomalowałes 🙂
Mrauek hej mam bambulab p1s
Mrauek ja mam anycubic photon m5spro
ZU-Met mam różne zdolności ale powiem ci że nie takie 😁
slawekk225 Coś w nim przerabiałeś? Słyszałem, że są spoko ale po przeróbkach 😛
slawekk225 No ja z takich rzeczy to też kompletnie nic 😂
Mrauek nic już ma z 500 godzin ciągłej pracy i jeszcze daje rade
Jadę rano do Lidla po drożdżówkę do kawy i jakoś tak wyszło 😁
slawekk225 najważniejsze pytanie, drożdżówkę też kupiłeś bo nie widać? 🤔
slawekk225 rysik i cyrkiel się przyda a reszta to pewnie szybko w złom
ZU-Met drożdżowe kupiłem 😁 a cyrkiel fajny solidny
Dzochar91 Wcale ten parkside nie jest zły, mam wkrętarkę od nich od 4 lat, czasami nawet wiercę nią w nierdzewnej, jak Makity się ładują 😃
Mrauek mówisz że jak brama się zamyka, to parkside dobrze robi za blokadę?
Mrauek może, nie mam nic z tej firmy ale znajomi co się skusili to szybko zwracali żeby odzyskać hajs... Ale to może jednostkowe szroty się trafiły.