DenisMachnik Nasze stoły mają niepowtarzalną blachę, która występuje tylko i wyłącznie w produktach GPPH. Zapewniam, że nie ma możliwości, aby temperatura jaka jest wytwarzana przy spawaniu odkształciłaby blachę. 🙂 A jeśli chodzi o odpryski to polecam zaznajomienie się z naszą chemią spawalniczą, szczególnie z Protector'em, który tworzy specjalną, trwałą warstwę ochronną. 😁 A przy okazji warto się zainteresować HD Cleaner'em, który jest doskonały do czyszczenia stołu spawalniczego! 😄 Nasza chemia idealnie się nadaje do utrzymania czystości stołów spawalniczych. 😄 Więcej informacji znajdziesz tutaj 👉 https://gpph-group.com/pl/produkty/chemia-spawalnicza/?gl=1617oz1upMQ..gaNDcxODc3OTgwLjE3Mzg1ODE0NTU.ga_G7CEYBB9P4MTczODU4MTQ1Mi4xLjAuMTczODU4MTQ1Mi4wLjAuMA..gsMQ..ga_J1P0WL4XM1*MTczODU4MTQ1Mi4xLjAuMTczODU4MTQ1Mi4wLjAuMTE0NjU5MjYxNQ..&gclid=CjwKCAiA74G9BhAEEiwA8kNfpXaBO51Tq28MKDPXXFNhb_Nz6otrNHevb6QWVVqYHakyeD7g10AJHRoCLB0QAvD_BwE
A tak nawiasem mówiąc, z tego co kojarzę to wygrałeś w konkursie mikołajkowym naszą chemię! To będzie idealny moment do przetestowania jej! 😄 Kurier odebrał od nas dzisiaj paczki, więc spodziewaj się w najbliższych dniach paczki z logiem GPPH! 😎💙