Boguslaw Ja nie pytałem jak to zrobić bo to żadna filozofia tylko za ile to zrobić. Szyba m2 zaczyna się ok 650 netto za 12 mm. Gdzie napisałem że chce bez montażu szyb to robić? 🤔
STALVAR Mysle ze mniej jak 3 osoby to nie warto jechać. Mam możliwości wypożyczyć podnosnik od znajomego. Szyby jeden dzień powinno sie udac. Szpilki mam zamiar zrobićwcześniej bo tam idzie 20cm steropianu. Chce dorobic jakies zastrzaly do tego .
STALVAR Tak dokładnie jak piszesz😁👍
Hipcio to dniowke policz 😉 a co do systemu to jak będzie bez dostawek to robisz wstawkę z profila żeby zatkać otwory i wypełnić luke pod blatem po krótszej długości ?
STALVAR kurde nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi dokładnie.
Kolejny domek się kabluje to już 3ci jeszcze tylko 4ry a potem może kolejne 10 szt czas pokaże harmonogram rozpisany do końca 2026 roku 😭
Boguslaw Nic tylko się cieszyć że robota jest 👍👍 To jest to osiedle u zięcia??
Hipcio tak osiedle Bratkowice koło Rzeszowa 17 szt domów wolnostojacych
Witajcie koledzy dziś pierwszy dzień po rehabilitacji na warsztacie i nie mogę się odnaleźć 🤣
slawekk225 uważaj żeby Cię od razu nie strzyklo 😁
Podrzucić ktoś jakiś ciekawy projekt mebli ogrodowych? Szukam inspiracji 😉 Pozdrawiam
Zioberko przegladnij Pinterest 😃
Zioberko
Był potrzebny inny rozwijak do kabli a był stary fotel i udało się 🤣
Boguslaw będzie okazja coś pospawac 😀
Boguslaw jak to mówią potrzeba matką wynalazków 🤣
STALVAR bez spawania się obeszlo
Szybkie pytanie , patrząc tak na średnice otworów w stołach spawalniczych to który system od strony praktycznej jest lepszy 16 czy 28 😉 ?
DenisMachnik 28 i blat 15mm
DenisMachnik 28
DenisMachnik też się nad tym zastanawiałem🙂 opini tyle miałem że sam już nie wiedziałem 🙂 ale robiłem dorywczo u gościa co miał dwa rodzaje i na tym 28 mi się dużo lepiej robiło🙂 i taki też zakupiłem😉
DenisMachnik 28, a jeżeli system 16 to siatka 50x50