Dzochar91 O właśnie dobry pomysł bo na stronach typu furgonetka to za duże wymiary i nawet JAS albo Raben nie chcą zabrać bo za duże.
Dziś takie ramki pod woliery dla ptactwa 😉👍
Stal-Fun niedługo ściany na kalendarze braknie. A GPPH nie wisi na żadnej. Tak podwieszony migomat jest wygodny?
liteq To nie mój warsztat. Migomat ze względu na krótki uchwyt w ten sposób się sprawdza
Miodek to kiedy wysyłka po kraju minęły już te dwa tyg.🤣🤣
Jaki odkurzacz polecicie do max 500 zł ? Na montaże, no i żeby czasem trochę urobku z warsztatu odkurzyć 😉
Myślę nad WD3 albo DeWalt DXV23P. Dajcie znać czym odkurzacie 😁
Jaco Bosch Gas 25,Bosch Gas12-25,Makita bezworkowa 440
Jaco DeWalt będzie lepszy chyba
Jaco Ja mam WD3 i na montaże spoko. Pożyczałem kiedyś starmixa na próbę fajny ale za ciężki do odkurzania po montażu albo otworów do kotwienia.
Boguslaw lubię DeWalta, wszystko jak leci to kupuje od nich, ale o odkurzaczach nie ma dużo opinii niestety 🥲
Jaco Bosch robi dla Karcher odkurzacze,do DeWalt serwis i części tylko Warszawa,do Bosch Makita części w każdym serwisie
Jaco Jak chcesz coś dobrego to starmix albo flex
Dzochar91 starmix to tak naprawdę Bosch 😃
Ja mam parkside za 350zl i też daje radę
Jednak co Ivan to Ivan 😁
Dzochar91 A jednak da się 😄
Dzochar91 iveco nie pyta ile to waży tylko gdzie to trzeba zawieść 😂
ZU-Met to na pewno było Iveco 😃
Boguslaw ITD to już z daleka widzi że będzie się opłacało. Coś jak samochody z mojej okolicy na WRA z HDS, w nocy wiadomo ze 50t+ 😂
👨🏭
Dzochar91 to jakiś zsyp do spożywki jakiejś?
Dzochar91 ładna wanienka Te narożniki idzie tak pogiac żeby ładnie się schodziły na 45st