Miodek super sprawa swoje piwerko 😀 sam kiedyś ważyłem ale po dwóch nie udanych fermentacjach się odechciało zabawy 😀 niby dbałem o sterylność wszystkiego jak to przy piwie ale i tak nie pyklo. 😀sprzęt jest może kiedyś się wróci.
STALVAR no ja długo nie robiłem już ale miałem jeden zaczyn wieś stwierdziłem że zrobię w końcu.😊 robiłem kilka razy cydr i wyszedł świetny ale niestety zaczyn już jest niedostępny…
Miodek przelew zrób na Rzeszów 🤣🤣
Boguslaw spoko 😎
Kilka dni bez spawania 😀 Ale widoki za to fajne
Dzochar91 gdzie wypoczywasz?
Miodek a to nie wypoczynek ale i nie praca 😀 spawy biznesowe, Holandia
Dzochar91 super
No to teraz z innej bajki "Jak się Żatecky spożywa to się kufle na pifo wygrywa" 🤣🤣
Zdjęcie właściwe 🤣
Boguslaw Twoje zdrowie 🙂
Stal-Fun to i ja wypije zdrówko 😉
Stal-Fun mój pomysł z pierwszych targów Kielce do czego służy przedłużenie GPPH do tego aby postawić na nim pifo 🤣
STALVAR @Boguslaw @Stal-Fun moje piwko zaczęło pracować
Miodek 👍😁👍
Miodek coś mało tego chyba że wodą rozcienczysz🤣
Nowy rydwan zarejestrowany zmniejszyłem DMC do 1500 i mogę ciągnąć i busem i caddy 🤣
Boguslaw Ale teraz chyba na koparke za malo?
ZU-Met Bogusław będzie się tlumaczyć że za bardzo się obkleiła błotem i właśnie jedzie umyć 😉
ZU-Met kto Ci będzie koparkę ważyć 🤣 ważne że przyczepa uwiezie no chyba że krokodyle mnie złapią na wagę 😃
Boguslaw Ale masz tabliczkę znamionowa a chyba tam pisze. Ważyć to tylko krokodyle ale taka koparka przyczepa i caddy to się trochę rzuca w oczy jednak 😂
Boguslaw 23l z jednego zaczynu wychodzi około 40 butelek 😊 po około 5 %