Chyba nadaje się do wątku humor. Paczcie jakiego chińczyka można pomiędzy bułkami znaleść. Czekam aż Janusze w garażach będą tym próbowali progi wymieniać...
liteq może kupię bo będę miał robotę na zgrzewanie 0.8 nierdzewnej
liteq Ja zgrzewalem takie cienkie blaszki tig. Mala łuska i schowana elektroda i pieknie szlo.
Dzochar91 czekam na testy 🙂
liteq Ja tak samo 😉
ZU-Met parkside-m???
ZU-Met nie ufałbym tej metodzie w blacharstwie. Czy to będzie mieć odpowiednią penetrację i siłę zrywania? Po coś zgrzewarka porządna ma także regulacje siły ścisku.
STALVAR nie Tigiem. 300 sztuk takich blaszek szlo fajnie.
liteq trzymalo super chociaz masz racje można było docisnąć tak w powietrzu pewnie by to nie trzymało.
Dzochar91 czym to wozić tylko auto laweta 😃
Boguslaw większa koparka to i większą ciezarowke potrzeba z wiekszym DMC.
ZU-Met przyczepa na pewno do wymiany na dwuosiową 😃busem bez problemu pociągnę
Boguslaw ale musisz sobie literkę dorobić jak nie masz 🙂
Hej, do zrobienia taka barierka i pytanie do Was z jakiego profila byście zrobili wypełnienie??? Myślałem nad profilem 30 x 30 lub 30 x 20 natomiast Ramka z profila 40 x 20 żeby nie wysztko szło w jednej plaszyznie ?
krysian2224 30x30 za gruby w/g mnie na wypełnienie 20x20 lub 25x25
krysian2224 ale będzie zabawy z tym 😀
ZU-Met mówisz B+E a może B96 starczy max 4250 kg
STALVAR za prosta za ktora sie bierze 600 zl to tutaj by trzeba cene razy 3 powiedzieć minimum.
Boguslaw no tak ale podobno egzamin jest taki sam jak na b+e jedynie jazdy nie ma... Też myślę nad e lub ta wkładka
Boguslaw No byc moze B96 wystarczy, musisz porównać czy się zmiescisz. Ale to chyba malo będzie bo zeby taka koparke ciągnąć to musisz mieć przynajmniej 2000DMC przyczepę do tego twoją T5 ma pewnie 2500.
Może nie tak ładnie jak u @suszi8512 ale działamy
Dzochar91 nie bądź taki skromny 👍 pięknie wyszło widać po kolorku👍👍
Dzochar91 dobrze jest nie bądź skromny
Dzochar91 no egzamin pewnie tak ale kursu nie musisz robić. Ten B96 to uprawnia tylko do zmiany konfiguracji samochód-przyczepa bo na zwykłym B tez możesz ciągną zestaw 4250 ale w konfiguracji 3.5t+750lekka.