Boguslaw Co do nowych raczej nie mój problem na ten moment. Mój golfik diesel jako jeden z ostatnich ma jeszcze kata zamiast DPF.
ZU-Met TAk ale ma dwumas i pompki
ZU-Met i Twojego golfa nie dotyczy afera z emisja spalin, dwumase ma i pompowtryski zapewne też
Boguslaw konkretny znawfca internetowy z Ciebie 🤣🤣🤣🤣
Dzochar91 szydzisz z dziadka?? 😀
Dzochar91 każdy ma jakieś wady i zalety. Benzyna był by fsi to znowu z gazem lipa
Dzochar91 a lada niva ma ftały napęd na sztery koła😀
ZU-Met Wiadomo, auto jak auto nikt nie kupuje na całe życie jak dawniej
Boguslaw Bo to konkretny wóz ✌️
Boguslaw Tylko że na codzienn raczej się nie nadaje na obecne czasy .
Dzochar91 no nie jak dbasz tak masz. Olej co 10 tys i paliwo tylko na sprawdzonych stacjach i powinno działać . Dwumasy nie słychać to może trochę polata jeszcze
ZU-Met ferrari czy golf? 😀
ZU-Met I na simexach lub MT, cisza podczas jazdy 😁
ZU-Met a że lada niva się nie nadaje no chyba dla Ciebie bo ja jak ja wreszcie kupię to będę na co dzień śmigał chyba że najdzie mnie ochota żeby ją konkretnie zmotać to ftedy tylko do zabawy f teren będzie 😀
Boguslaw Łada 🤣
Boguslaw No ty tak ale co na to reszta twojej rodziny ?😂
ZU-Met z żoną tylko problem chwilowy może być reszta spoko, ale o tyg popołudniami włączam na tv YouTube i tylko łada niva leci może przywyknie😀
Boguslaw Eh te kobiety. Moja taka sama kiedyś powiedziała że jak kupie takiego starego grata to będę sam jeździł bo ona ze mną nigdzie nie pojedzie
ZU-Met e to taki przypadek to ok, moja musi wyrazić zgodę na kupno a w teren to mam z kim jeździć ona nie musi😀
ZU-Met poza tym w tamtym roku w okolicach Radomia był zlot pojazdów marki łada niva
Boguslaw A to nie wiem bo mało się obracam w takim towarzystwie