ZU-Met nie nie, nie potrzebuje takiej
Dzochar91 Ładnie i bardzo estetycznie to wygląda 😁 ja nogi do biurka dzisiaj zrobiłem🙂 Jutro jeszcze taka sama na 450mm x h720.
ZU-Met w miarę nawet wyszło zobaczymy po uzbrojeniu instalacja... Ciekawa tą podstawa
Dzochar91 No spoko i nawet szybko sie robi. Na dole jest wewnętrzny pierścień. Dłużej zeszło mi z cięciem rurek niż składaniem 😁 Ten duzy 60 sztuk to przekroczy 45kg😂
Jedziemy z poziomami do wyznaczenia puszek itp rzeczy 😃
Akcja renowacja Osłony do szlifierki
Dzochar91 elna czy coś współczesnego?
ZU-Met
Dzochar91 Ja tez sobie cos podobnego muszę kupić bo mam jakiegoś parksida to tragedia😉
ZU-Met ja szczerze to mam to już dłuższy czas nawet tam nową tarczę kupiłem to głównie używam do ostrzenia dużych wierteł do wiercenia ale to bardzo rzadko tego używam
Dzochar91 no ja tez jakieś wiertła czy nóż albo ojciec siekierę ale ten parkinson to mocniej dociśniesz i zwalnia. Dodatkowa tarcza na mokro to już całkiem porażka. Dobrze ze to nie ja kupowałem bo by mi było mega szkoda😂
ZU-Met siekiera to tylko wyciągniętą młotkiem na kowadle u kowala 😉
Dzochar91 Panie gdzie ja kowala znajde😂
Działamy 😁 kolor uspokaja przy poniedziałku .
Dzochar91 chyba taki zastosuje w warsztacie 😁
Miodek no ja mam takie fronty szafek
Dzochar91 kolor naprawdę super
Ma ktoś może zrobiony podjazd/plac z betonu drogowego b37 ? Szczotkowany?
Zamiast tworzyć nowe mosty to Rzeszowie się rozbiera😃.Ma być nowy a do tego czasu paraliż miasta i korki jak w Warszawie.
Ma ktos pomysł jak się taki resor sie montuję. Bo sa w fajnej cenie na stronie na unitrailer ale nie maja żadnych mocowań. Tam jakiś ślizg ma być?
ZU-Met tak bo to jest resor tzw pływający