Dla samej czekolady warto 馃榿馃榿
Dzochar91 tylko ich nie popsuj馃槀
ZU-Met 偶eby tylko takie tanie rzeczy w 偶yciu zjebac to Piko mo偶na pchac ten w贸zek spokojnie o przysz艂o艣膰 馃槈
Dzochar91 dok艂adnie, najwa偶niejsze 偶eby siebie gdzie艣 nie popsu膰 bo rzeczy materialne to si臋 odpracuje 馃槀
Czuj臋 偶e wszyscy losowanie Buddy ogl膮daj膮 馃榿馃榿
Dzochar91 Ja nie
Dzochar91 ka偶dy si臋 艂udzi 馃榾
Dzochar91 ja go nie wspieram ale naiwni s膮 馃槂
Dzochar91 10 km ode mnie ch艂opak wygra艂 cos sportowego od Buddy. Sam ma kasy jak lodu ojciec co dwa lata nowym Mercedesem jezdzi. Jak to m贸wi膮 bogatemu to i si臋 byk ocieli.
Boguslaw trzeba da膰 szans臋 szcz臋艣ciu 馃挭馃榾 ale jak to m贸wi膮 jak se niezarobisz to nie b臋dziesz mia艂 馃挼
ZU-Met ocynk w piecu ma 450 stopni
ZU-Met ciekawe ile wyda艂 馃挼馃挼 na te losy 馃榾
STALVAR poj臋cia nie mam ale moj szwagier u niego pracuje przy szambach. Codziennie od kwietnia do listopada codziennie wyje偶d偶a po 40-50 szamb.
ZU-Met syn kr贸la sedes贸w 馃檪
liteq by膰 moze ale rozwin膮艂 sie bardzo dobrze .
ZU-Met mo偶e tak ale szczerze jak mia艂bym wstawia膰 betonowe to lepiej dop艂aci膰 i wzi膮膰 z w艂贸kna szklanego np. z Sanoka
Dzochar91 no ja mam betonowe i jakos nie narzekam. Stalo przez jaki艣 czas puste zanim sie wprowadzili艣my to nie bylo wody to raczej szczelne.
Korzystacie z dalmierzy na pomiarach ? Jest taki fajny Bosch z zielonym laserem 馃槣
Jaco Jest.Mam zamiar go kupi膰 niebawem 馃檪
https://allegro.pl/oferta/bosch-glm-50-27-cg-50m-pomiar-laserowy-bluetooth-14051547535
Stal-Fun ooo to czekam na recenzj臋 i jaki艣 test na zewnatrz 馃槑 uwa偶aj tylko na t臋 aukcje co wrzuci艂e艣 bo kraj wysy艂ki Chiny - wi臋c 偶eby nie wys艂ali podr贸bki 馃槂
Jaco Ale ja nie b臋d臋 kupowa艂 z tej aukcji.Kupie w Domitech.pl gdzie kupuje wi臋kszo艣膰 elektronarz臋dzi.Maj膮 dobre ceny.