Dzochar91 tak to można robić 👍 a nie łopatą 😀
ZU-Met czepiasz się szczegółów jakbyś robił rzeczy precyzyjne co najmniej dla NASA. Skoro Gpph nie ma jakości to sprzedaj dołóż i kup sigmunda czy tam demelera
suszi8512 wcale sie nie czepiam ale za bardzo różnicy między 12 a 15 nie widze a PRO to przecież tylko z nazwy. Robie sam a nie na produkcji gdzie wale tam po kilka ton na tydzień to w zupełności wystarczy na moje potrzeby 😁
Stal-Fun dokładnie 👍
Dzochar91 w tym kolorze to dużo szybciej się odśnieża
suszi8512 noo jeszcze jakby kabina była albo przynajmniej podgrzewany stołek to już lalunia praca
ZU-Met Dzochar91 a stół jest do pracowania czy oszczędzania go i przyglądanie się na niego?
suszi8512 do pracowania oczywiście co nie znaczy ze musze na nim prostować gwoździe 😂
suszi8512 ja się nie znam 😁😬 ale mądrze prawisz
ZU-Met eee gwóźdź?? Haha kurla blache 16mm trzeba czasmi jebnac
Dzochar91 jak trzeba to trzeba ale od napierdalania mlotem jest kowadlo albo dobre imadło.
ZU-Met no właśnie a ja jakoś tak bardzo swoje imadła oszczędzam 🤔😁
Dzochar91 zawsze jakaś kabinke można samemu skonstruować lub zaadoptować z jakiej rozwalonej mini koparki 😉
Dzochar91 no ja mam jedno takie co ma ze 40lat, płaskowniki na nim przeginalem 10 kg młotkiem i jakoś wrażenia na nim nie robi, jak by to był jakiś fajny bison to by mi bylo szkoda😂
Zobaczymy co to warte
Dzochar91 pracowałem w firmie na takich bardzo dobre taśmy.
Dzochar91 Pochwal się ile dałeś i gdzie kupiłeś
Stal-Fun 110netto, sword
Dzochar91 👍👍👍
Dzochar91 A jaki model?
Stal-Fun no masz na zdjęciu amada duos a podzialka wygląda na 10/14.
Stal-Fun podziałka 9/11