Connor przetaczanie z dużej do małej kup sobie przewód porządnie zakuty i będzie można samemu napełniać mała butle na montaz bez problemu i marnowania czasu
Connor a jak nie będziesz wiedział jak to zrobić to daj znaka ci wszystko wytłumaczę 😉
sthonka a czy to jest bezpieczne?gaz w sumie nie palny ja używam mixa i on jest pod ciśnieniem w butli ok 200atm?
Boguslaw Ludzie przetaczają co2, argon i inne bez większych problemów. Jeżeli masz dobrze zakuty,, łącznik" nic sie nie stanie
Connor no dobra ale czy to się opłaca? Warsztacie spawasz na dużej butli a za wymianę 8kg bez fv 50zl argon duża mix 150 pln
ZU-Met ja za duży argon płace 100 zł bez faktury pewnie ze się opłaca i przetaczanie jest bezpieczne wyrównuje się ciśnienie w obu butlach robisz to na słuch
sthonka ale to jeśli ktoś robi na wyjazdach bo ja spawam tylko mig
Ile liczyć za taką barierke ? Montaż boczny w sumie jakieś 3m
ZU-Met z 350 zł za metr to raczej minimum
suszi8512 To może chcesz mi zrobić a ja sobie umaluje 🤣 powiedziałem za to 2.500 i pyklo 🙂
700-800 zł z metra biorą za taką
Stal-Fun No też tak policzylem ale byłem ciekaw ile wy bierzecie. Z tym że górny prosty odcinek jest do sufitu
Używa ktoś z was stołu magnetycznego do szlifowania?
Paulluss głównie w szlifierkach na płasko jest to stosowane, jako luźny taki bez suportu to jeszcze nie spotkalem
Ostatni domek 🏡 delewelopera, zięcia zaczęty, czy zdążę to skończyć do końca lutego zobaczymy😀
Boguslaw nie zapomnij tylko przewodów oznaczyć żebyś bonusa nowemu elektrykowi nie zrobił 😂
ZU-Met a wiesz mógłbym specjalnie nic na kablach nie pisać niech sobie przedzwania sam, ale znając życie ja będę to uzbrajal
Boguslaw No właśnie żebyś sam siebie na minę nie wpakował 🙂
Witam. Ma ktoś z was aktualny katalog-cennik stołów i akcesorii?
Hipcio mam na mailu
Boguslaw podeslesz?? slawekhip@wp.pl