Jak to Bogus艂aw elektryk dzia艂amy wszystko w rurkach i na korytko nad stropem, prawie przemys艂贸wka 馃ぃ
Boguslaw na pierwsz膮 my艣l mia艂em mikrozawa艂, jak bogus艂aw zd膮偶y艂 z stanu 0 przej艣膰 do SSZ.. druga my艣l gdzie mi ten czas uciek艂. Potem doczyta艂em na robocie. Ale nadal podziwiam. Po takich elektrykach robota i rozbudowy to czysta przyjemno艣膰.
liteq dzi臋ki
liteq haha mia艂em to samo 馃榿 Ale u Bogusia jak zawsze wszystko jak od linijki 馃馃
Hipcio no tak jak m贸wi艂em, po takim elektryku to czysta przyjemno艣膰 rozbudowywa膰 i serwisowa膰. Jakby wszyscy tak robili kurde. Bogus艂aw powiniene艣 innych uczy膰 roboty a nie tylko samemu robi膰 馃槈
liteq nie nadaje si臋 na nauczyciela, bo za szybko si臋 denerwuje 馃ぃ
Jak wiecie Bogus艂aw to te偶 fan motoryzacji, dopad艂em dzi艣 c贸rki AMG
Boguslaw moje klimaty 馃馃馃馃 fura pierwsza klasa. Jaram si臋 tymi nowoczesnymi wn臋trzami aut 馃榿
Boguslaw Tylko nie rozbij bo si臋 nie wyplacisz 馃槈馃榿
Stal-Fun chwil贸wk臋 wezm臋, St贸艂 sprzedam kopark臋 busa i dalej braknie馃榾, moc w nim drzymie straszna
Stal-Fun 306 km 400Nm 4,9 od 0-100km/h no i formatic na cztery buty 馃ぃ
Boguslaw Jak to wszystko sprzeda偶 to co Ci za przyjemno艣ci zostan膮 馃槈馃槈馃槈
Stal-Fun lada niva 馃ぃ
Boguslaw Ja samochodami jara艂em si臋 do 30 p贸藕niej mi przesz艂o
Stal-Fun ja bardziej klasykami si臋 jaram, autami z mojej m艂odo艣ci bo to by艂y prawdziwe auta z dusz膮 te nowe to komputer z ko艂ami ubrany w cienk膮 blaszk臋 lub kompozyt
Boguslaw 馃榿馃榿馃榿
Boguslaw Bo niestety tak jest. Tu masz fajne klasyki
Boguslaw niestety tak jest. Motoryzacja sko艅czy艂a si臋 na 2000 roku
Stal-Fun i to s膮 fajne klasyki a to r贸偶owe to co to bo nie kojarz臋?
Stal-Fun uuu taki citroen jak m贸j, tak b臋dzie wygl膮da膰 jak w ko艅cu wezn臋 si臋 do roboty a nie pitu pitu 馃檪
Stal-Fun i te auta maj膮 dusz臋 馃憤
suszi8512 Nie wiem co to
suszi8512 nissan Figaro
suszi8512 a w 2050 roku powiesz " te z 2020r to by艂 prawdziwe samochody....." 馃榾 馃槈