Boguslaw ja za 1000 km będę miał 345677😃
ZU-Met to nie mam nic na placu z takim przebiegiem jak Ty masz
Boguslaw bo jak szukałem samochodu to nie zwracałem za bardzo uwagi na przebieg bo co z tego jak by było 200 jak o drugie 200 skręcony
ZU-Met ja obecnie to co mam to wszystkie Polski salon z udokumentowanym przebiegiem, poza łada niva
Boguslaw a sprawdzałeś w ASO czy tylko książka? Bo można kupić czysta książkę i sobie wpisac samemu 🙂
ZU-Met czy ja wyglądam na frajera, to że łysy to nie znaczy frajer 🤣
Panowie uciekła mi przekątna 3mm na drzwiach względem futryny z tego powodu szczeliny wychodzą nie równe jak to naciągnąć i czy wogule się da🫣🫣
Hipcio wyjmij ramkę i przespawaj jedna pachwinę a jak nie starczy to jeszcze po przeciwnej w dłuższym wymiarze powinno te 1.5mm ściągnąć .
Hipcio z tą ramka jak jest przyspawana będzie ciężko ale spróbuj przykręcić jedna stronę do stołu na płasko o nacisgnij pasem 1.5mm to mało się wydake a profile nie są jakieś potężne bardzo .
Hipcio spróbuj pasem transportowym takim 5t w jak nie masz to wpadaj pożyczę Ci
ZU-Met ta ramka właśnie jest już wspawana na stałe.
Boguslaw 14:14 😉😉😉
Stal-Fun nie tylko 236000 przebieg a to że 14:14 Wychodzę z pracy do domu to inna bajka😀
Boguslaw no nie ale tak właśnie kombinują albo cofają licznik i robią jakiś przegląd w ASO i tam za bardzo nikt nie wnika tylko klepią co na blacie i już masz .
Boguslaw Żart oczywiście 😁😁😁
Boguslaw dzięki za propozycje 😁 mam taki pas 👍👍👍
Siatka 50x50 tylko surowa ktoś kojarzy gdzie kupię. Potrzebuje na taki projekt a z ocynkiem to kiepsko będzie spawać.
ZU-Met Musi być przeplata?
Stal-Fun tak musi być taka proponowałem zgrzewana albo krępowana ale nie da rady musi być taka.
ZU-Met a jakbyś wypiaskował? Ocynk zejdzie. Nawet takim badziew pistoletem same kilka ostatnich cm do spawania. Albo stary patent woźnych, wspawywali przewleczony pręt fi 6-8.
liteq tak się kiedyś robilo
liteq nie da się z prętem bo to między dwa kątowniki 30 idzie. Kupować ocynkowane drożej i piaskowac to trochę bez sensu jak może gdzieś jest zwykły czarny .