Alaxa9900 u mnie z tego co rozmawiałem z chłopakami to stosują te Jest wersja letnia i zimowa
suszi8512 dzięki👍
Alaxa9900 Ja stosuje Fischera
Alaxa9900 Ja korzystam z Bernera bo od znajomego kupuję po taniosci a w sklepie to Arvexa. Nigdy nic się nie dzieje. Ważniejsze jest jak przygotujesz otwór bo do pyłu to nawet najlepsza nie będzie trzymać 🙂
A stosował ktoś takie ampułki ? Cenowo średnio wychodzi przy większej ilości ale np do jednej szpilki wyjdzie podobne co mieszalnik i wypuszczenie niezamieszkanej kotwy .
ZU-Met tego nie znam
ZU-Met widziałem tylko na Yt więc chyba lipy nie dają
Boguslaw ładujesz w otwór i rozbijasz szpilka na lewych obrotach mieszając w otworze
ZU-Met fajne u nas tego na Podkarpaciu nie widziałem w sklepach, stosuje te zwykle z tuby z końcówka mieszającą
suszi8512 Kiedys do montażu hali takie dostaliśmy ale korzystali ze swojej .
Dobry wieczór. Pytanko wybiera się ktoś na budme ??
COMPLEXSPAW Pierwsze słyszę ale na pewno nie 🙂
suszi8512 [upl-image-preview url=
Boguslaw ja mam tak samo, nie lubię pożyczać wiec jak coś potrzebuje to staram się kupić w miarę możliwości 😉
MarekHaj Ale też nie da się mieć wszystkich narzędzi
Dzochar91 jestem z tych ludzi co nie lubią pożyczać od innych! 🙃
Paulluss ja też wziąłbym 4szt tych uchwytów na szlifierkę
Pytanko mam: czy mógłby ktoś mnie nakierować na firmę która sprzedaje stal walcowaną i galwanizowaną w rolkach koło 1 tony ciętej na wymiar?
Dzochar91 ale można mieć te które się potrzebuje i wiadomo że z czasem się gromadzą… a druga sprawa to kto ma jaką tolerancje na komfort lub dyskomfort pracy.
MarekHaj Ja akurat mam sporo narzędzi ale zawsze można mieć więcej 😁😁
Dzochar91 nigdy nie wiadomo czy się nie przyda