Będziemy stosować nowe maski spawalnicze co by wszyscy mieli rowno Równo naświetlone oczy 😂😂😂😂
suszi8512 bo to jest przebranie gpph welder na imprezie 😉
suszi8512 to taka maska dla Sthonka by była bo on DJ jest
Krótkie ferie czas start 👌 Pozdro dla wszystkich
Dzochar91 gdzie to tak ładnie?
ZU-Met Ustroń
Panowie są profile czyste stalowe bez tak zwanej zendry??
Hipcio ja się nie spotkałem. Wiem że są rury bezszwowe, odpowiednio droższe. Ale profili nie widziałem. Pewnie proces ich produkcji jest taki że wymaga szwu
Hipcio Tak, każda stal zimnowalcowana nie ma zendry,oznaczenie DC01. Jest bardziej srebrna i trochę droższa od zwykłej goracowalcowki. Ja głównie takiej uzywam
Hipcio Są bez zendry i bez szwu dc01
Stal-Fun
MC-TECH
Znowu dzięki Wam się czegoś nowego dowiedziałem, oraz że moje lokalne składy są jeszcze bardziej kiepskie niż myślałem 😉
liteq w Radomiu też nie do dostania w ilości detalicznej jedynie cała paczka .
ZU-Met
liteq Dziwna sprawa, nigdy się nie spotkałem jeszcze żeby nie było na stanie DC01 na typowaych składach stali. Nawet jedna blachę bez problemu mozna kupic, tylko zimnowalcowane są do wyboru w cieńszych grubościach z racji pocesu produkcji.
MC-TECH blach to bardzo rzadko kupuję ale kilka razy pytałem o profile to nie ma. Jedynie stalprodukt ma ale tylko na całe paczki
MC-TECH Zależy jaki region
Ta się bawi, tak się bawi... Gdy ma się się śnieg 😁😁😁
Dzochar91 kunia nie mieli 😂😁😉?
suszi8512 też brat ma ale za dużo dupek do wożenia na jednego "araba"
brumiej tyle lat wytrzymało to chyba jest ok. Mam wrażenie że większość by nie umiała pospawać takimi sprzętami co te 40 lat temu albo więcej
brumiej ahh trytka, obok wd-40 podstawa inżynierii. nie ma nic bardziej uniwersalnego i trwałego niż trytka 😃