10k min臋艂o trzeba robi膰 ma艂y przegl膮d golfika 馃榿
ZU-Met olej vw co tam jest??
ZU-Met a to golf nie bierze cokolwiek? 馃槈 Nie no tak na serio jak si臋 dba to si臋 ma. Troch臋 wi臋cej dasz na olej, ale d艂u偶ej poje藕dzi, chyba 偶e planujesz max 3lata i pchn膮膰 dalej.
No tak to jest jak si臋 dni贸wk臋 chce rozci膮gn膮膰 馃う
Dzochar91 Uuu pierwsze boli najbardziej
Dzochar91 Przedobrzy艂e艣
Dzochar91 co to si臋 stan臋艂o?
Dzochar91 wa偶ne 偶e porcelanka cala. Te sitka to chyba nie maj膮tek? To z tiglabu?
suszi8512 heh nie pierwsze 馃ぃ Tzn dzi艣 tak 馃う
MC-TECH ta tak to te偶 I jak jest napisane 偶e do 100A to jest to max i to na bardzo kr贸tkie u偶ytkowanie 馃榿馃榿
Boguslaw no orginal VW z norm膮 505.01 dedykowany do pompowtryskiwaczy bez dpf bo samo 5w40np to za ma艂o
Dzochar91 tylko 100A to troch臋 slabo
ZU-Met ja leje jeden amsoil, motul, shell
ZU-Met to chyba zmieni臋 na taki jak Ty lejesz bo m贸j caddy ma ten sam motor co golf i te偶 na pompowtryskach jest teraz ma mobil 10w/40 a zmieniam te偶 co 10tys
Dzochar91 no ok ale zobacz norm臋 jaka ma by膰 bo mo偶e nie jest odpowiedni
ZU-Met ka偶dy kt贸ry mam jest odpowiedni do danego samochu a nawet lepszy 馃槈
ZU-Met ka偶dy jest odpowiedni najwa偶niejsze to wymienia膰 a czy jest sens si臋 bawi膰 w takie szczeg贸艂y jak to z jednej cysterny lane?
liteq czy wi臋cej to nie wiem bo cena praktycznie to samo 160zl za ba艅k臋 a filtry mann to g贸rna p贸艂ka
Dzochar91 te偶 racja
Dzochar91 ja tam od 12 lat stosuje mobol10w40 mam go w dw贸ch samochodach i jest git
Dzochar91 no ja wcze艣niej wla艂em motul 8100 wydaje si臋 艣wietny ale nie do pompowtryskiwaczy
suszi8512 ja np. amsoil mam 0W20 馃槈 motul 5w40 8100 i helixa 10w40
suszi8512 100 to max realnie to lepiej tak do 60 ta hybryd臋