Stal-Fun bierz z Fischera, mam i polecam
Dzochar91 warto aż tyle przepłacać do takich lekkich konstrukcji? Chemia tak mocno trzyma jak mocno się przyłożysz do przygotowania otworów. Widziałem wpis że 5 na 6 nie trzyma a gość dożył odkurzacz do otworu o zdziwiony że nie trzyma 😁
Dzochar91 W totka nie wygrałem zeby tyle przepłacać 😉
brumiej Ta też jest tania. A naprzykład z Baum u mnie w sklepie prawie 40 zł
ZU-Met pisałem o pistolecie nie o kotwach
Stal-Fun bez przesady co innego jakbym jakiś na aku z DeWalt za 1800proponowal
Dzochar91 Nie wiedzialem że o pistolet Ci chodzi
Dzochar91 Chyba ze tak 😉
Dzochar91 no ok ale ten z arvexa nie do zajechania tez. Pracowałem kiedys na tym zakrytym na te batony takie fajnie idzie ale drogi jak cholera i mało uniwersalny .
ZU-Met Bo na dwóch prowadnicach i przy wyciskaniu ni skosuje się tuba na bok jak to jest przy tanich pojedyńczych.
Stal-Fun no ale mój brat miał z Yato to w zimę jak kotwa taka sztywna pękła rączka a moim szło bez zająknięcia.
ZU-Met w zimie kotwę się podgrzewa przed użyciem na grzejniku
Boguslaw Można też kotfe zimową zastosować. A jak na budowie nie ma grzejnika 😁😁
Boguslaw no można by ale nie było na to czasu niestety 😁 zabieram do domu na noc ale bus był u brata i cała noc przy -8 była na pace
Stal-Fun w samochodzie na ciepłym silniku wystarczy
Ciekawe rozwiązanie
Dzochar91 no i jak to się otwiera bez zawiasów?
Dzochar91 Tej wkładki to nizej już nie mogli obsadzić. Jak dla mnie to dziwne fanaberie i niepotrzebne
suszi8512 na pewno jest w kostce ciekawsze jest schylanie do zamka 😁
Dzochar91 na bank jest pastylka albo jakiś kod do otwierania a to tylko takie rozwiązanie na wakacje .
Stal-Fun to jest po to o czym kiedyś mówiłem. Jak by była na 1m to odegniesz profil i wchodzisz na tych 25cm nie dasz rady bez jakiegoś pasa albo dużej dwigni