Paulluss też biere 3gotowe
To już hurt czy jeszcze nie 😀
Boguslaw No hurt to jeszcze nie jest ale od czegoś trzeba zacząć 😁. Na stanie mam czarne w strukturze. Można pomalować w jaki kolwiek inny, najlepiej jednogłośnie wybrać (łatwiej i szybciej na lakierni) Jakieś adresy do wysyłki by się przydały.
Paulluss Jak dla mnie może być czarny. Podaj może e-mail i tam podamy dane do wysyłki i ty udostępnisz nr konta.
Paulluss dla mnie też może być czarne za pobraniem albo nr konta
Paulluss Dla.mnie może też być czarny nie.ma.to większego znaczenia 😎 podaj maila wyślemy dane do wysylki
hpc4x4@gmail.com Nowe pomysły i uwagi są mile widziane. Co myślicie o takim uchwycie na szlifierkę ale z magnesem?
Paulluss Moim zdaniem magnes może nie utrzyma. Wiszącej szlifierki. Chyba że dasz jakiś konkretny magnes🤔
Paulluss mi się wydaje że jakis większy powinien dać radę. Taki malutki trzyma palnik przecież i ciężko go oderwać
Miodek neodymowy np.
Z innej beczki u nas na budowie u klienta taki spawacz schody pokleił popatrzcie
Boguslaw To na czas budowy czy taki typowy industrial?
Boguslaw Ta poręcz to może jakiś szablon tylko 🤔
Boguslaw oglądam oglądam i zatkało mnie nawet ja tak nie umiem
ZU-Met nie wiem ale chyba pogonili tego spawacza bo już go na budowie nie ma
Boguslaw Te rury to ktoś ogarnięty by regla wyprowadził ale jeśli on tak szlifuje jak spawa to faktycznie lepiej bo tylko materiału napsuł
ZU-Met co ciekawe te rury to nierdzewka nie polerowana
Boguslaw są w takim stanie że bardziej na ocynk wyglądają. On to spawał mogomatem o chyba zwykłym drutem.
ZU-Met chyba tak
ZU-Met napisy na kolanku świadczą o tym iż to nierdzewki owszem surowa
Boguslaw Inwestycja wygląda na dosyć duża i tak właśnie jest jak wybierają najtańsze oferty. Usterke mogli by nagrywać 🙂
suszi8512 Wiem bo też trochę w nierdzewne robiłem w poprzedniej firmie 🙂