brumiej wybacz ale nie było żadnego biletu słownik mnie oszukał miało być o mnie "zbędnym słowem się nie kalam biorę torbę i spierdal...
brumiej mnie tam raczej nie uraziłeś mam twardy charakter i nie tak łatwo się obrażam
Mnie też nie bo mi tam na żadnych lajkach nie zależy ale takim lajkowamiem treści bez znaczenia i mało istotnych zaburzasz cała idee. Dodaje to co uwazam za słuszne i mi się podoba tak samo udzielam się w kwestii które mnie interesują i mi się podobaja. To tak jak byś wysłał walentynki do całej ulicy i miał pretensje że Cię ta jedyna nie zauważyła a reszta ma pretensje.
brumiej zamęt w sensie że lajkowales więc po co teraz łapki w dół?? Jaki to ma sens według Ciebie?
Hipcio bravo może nie tylko ja będę tą czarna owca która niby zmieszała Pana Brumiej z błotem
brumiej Mylisz się i to bardzo. Ostatnio zaprzestalem aktywności żeby pokazać takim jak Ty ze mi na lajkach nie zależy. Chory wyścig szczurów. Nie było konkursu i udzielałem się bardziej była normalna atmosfera bez żadnych spin. Po nowym roku będę wrzucał jakieś prace ale żadko nikt mi nie musi lajkowac. Jak by organizatorzy zdjęli na jakiś czas ten konkurs to wtedy może czas pokaże komu zależy na lajkach a niektórzy może trochę ochłoną. Pozdrawiam i zyczę Szczęśliwego Nowego Roku
Stal-Fun dokładnie jesteśmy tu bo jest fajna atmosfera z fajnymi ludźmi. Można dzielić się swoimi pracami zadawać pytania i dzielic się doświadczeniami. Na innych grupach jest bardzo dużo troli na jedną odpowiedź 15 o bulbulatorach i innym dziadostwie. Tutaj się z tym nie spotkałem. Dziękuję i pozdrawiam 😁
Stal-Fun Ale to nie konkursu wina. @GPPH robi to w ramach promocji forum i to jest normalne działanie aby przywołać więcej osób. Nawet jak osoba pisze posty tylko "dla lajkow" to nie ma w tym nic złego. Uważam że @GPPH powinno zmodyfikować regulamin konkursu aby w danym miesiącu była tylko liczona bieżącą aktywność z danego miesiąca i problem zniknie.
MC-TECH popieram. brumiej Hipcio Boguslaw ZU-Met @Stal-Fun panowie zluzujcie trochę po co wprowadzać nie zdrowa atmosferę na forum, nie psujcie ideii forum, nastał Nowy rok trzeba złości puścić w niepamięć. Dajcie sobie po razie na zgodę i będzie git
Boguslaw ale przecież ja nikogo nie mieszam z błotem. Poprostu pytam bo nie rozumiem sensu tego procederu 😁
MC-TECH Zobaczymy jak będzie dalej i jak sytuacja się rozwinie.
suszi8512 też myślę, że to dobra opcja 😉
suszi8512 Spoko luz bez spiny już
suszi8512 nie uważam że zrobiłem coś złego ale spoko nie udzielam się więcej w tej kwestii już😁 co do zmian regulaminu od początku działało to ok i nie było takiego problemu to czemu teraz miało byc inaczej?
ZU-Met ogólnie nie mówię że było tylko ogólnie
Boguslaw to jest super sprzęt. 😁 Muszę sobie zakupić wcześniej z mojej byłej pracy pożyczałem jak była potrzeba. 😁😎
brumiej protest w poniedziałek, dziś niedziela, w którym miejscu złamałem regulamin. Jeśli tak Ci przeszkadza moja obecność tutaj to może ja będę głupszy i zamknę swoje konto jak zrobił to jeden z tu obecnych ale będziesz miał satysfakcję.
Ponownie mówię zluzowac i już i odpuścić troszkę, zaczynamy nowy rok niech będzie udany i owocny bez spięć 👍🥂🍻
Panowie tak wracając już do życia to czy ktoś używa gietarek ręcznych np. firmy RIDGID ? Szukam do rurek fi 10 nierdzewnych promień max R28 także ten no mały. Znalazłem RIDGID410m i tak się zastanawiam. Element który będę chciał wykonać
Dzochar91 nie pomogę niestety. u mnie w firmie to by konstruktorzy zlepili zaraz z gotowych kolanek bo giętarka takiej też nie mamy.
suszi8512 no wiadomo heh ale to małe średnicę i spawanie to też tak nooo😁😁 Za dużo pi....a