ZU-Met lemforder jest wyższa półka jeśli chodzi o zamienniki ale nigdy nie będzie o takiej samej jakości jak robią na pierwszy montaż mimo, że producent ten sam 🙂
Gasparg Nie do końca jest tak jak mówisz . Zdarzało się mi kupić tuleje gdzie ewidentnie znaczecz audi VW był zeszlifowany bo nie mogą być w sprzedaży części oryginalne. Lemforder idzie na pierwszy montaż
ZU-Met nie dziwota, że wytrzymały dłużej jak część z toprana 50 zł a z lemfordera 250 zł 😂
Gasparg No to akurat robiłem sam ale wymiana kosztuje tyle samo czy część 20 czy 200.
ZU-Met jeżeli tak było to miałeś OEM, wyprodukowali więcej na aftermarket
ZU-Met no wiadomo że nie ważne jaka część koszt wymiany się nie zmienia
Gasparg Dlatego nie opłaca się oszczędzać i przeważnie kupuję części premium no chyba że jest to nie opłacalne .
Gasparg dokładnie tak ale z tym odnoście lemforder spotkałem się kilka razy jak robiłem na praktykach. Producent nie może sprzedawać swoich produktów z logo marki poza ASO
ZU-Met wiem o tym, nigdy nie mówiłem, że kupuje tanie części.
Gasparg nie mówię że kupujesz ale dużo ludzi tak robi np mój tata 🙂
Boguslaw T5 chciałem ostatnio kupić ale nie umiem rozstać się z moim sprinterem który nie wygląda ale jedzie. Pomimo że kolejny raz ma 400 tys. Tylko bmw pierwsze 600 tys w zeszłym tyg pykło😁
Paulluss nie rdzewieje Sprinter??? 😀
Boguslaw 😁 tak jak pisałem że nie wygląda bo było ubrane w delikatne słowo 😃. Po nim ruda tańczy jak szalona 😄
Paulluss Niestaty to chyba największy mankament sprinterów. Ruda wszedzie.🤣🤣
Miodek to jest ich cechą i zaleta po rudej poznajesz że to Sprinter 😀😀😀
Boguslaw A to dobre 🤣
Kolejny domek 🏡 robimy prądy
Ścisków nigdy za wiele! 😜!
MarekHaj Piękne poukładane🙂
MarekHaj stolarzem jesteś?? 😀
MarekHaj Widze że jesteś z takich ludzi co lubią mieć 😁😁
MarekHaj ładnie uporządkowane pokaż cały warsztat jeśli to nie problem
Boguslaw nie, taki sam ze mnie stolarz jak i spawacz! 😅