Dzochar91 ale ogólnie zrobione ładnie ze sztuką profile wypalone spawane tylko na 20 i ocynk .
Wierzę w moc forum. Szukam (nie dla siebie) kompresora tłokowego do jakieś 2,5k ale warunkiem koniecznym jest zasilanie 230v. Macie jakieś sprawdzone sprzęty?
Ps. ,,Mam" na sprzedaż kompresor 5,5kw 270L zbiornik
Connor mam fini 100l Butla na hobbystyczne dłubanie jest git
Connor na 230v to wszystko słabe będzie mała wydajność powietrza zależy do czego to potrzebujesz
suszi8512 Słyszałem coś na temat tej maszynki jakiś czas temu i chyba za 2,2k jakoś jest do wyrwania właśnie
Boguslaw Ja akurat do niczego bo to nie dla mnie. Na budowę, czasami pomalować coś itd . Osobiście mam mocniejszych kompresor ale ten ma być dla mojego przyszłego teścia budowlańca. I chciałaby aby był taki mobilny dlatego 230v
Connor myślę że ta fini to dobru kompromis akurat nie jest ciężka i jak na takie dorywcze tematy to jak najbardziej.
Connor Ja ma 100 l z Airpress i jestem zadowolony już 4 lata
Pany półautomat Lincoln 320C Standard pali ktoś nim ? Jakieś opinie ?
brumiej jak byś zarobił tyle co on na ten huśtawce to bys zrobił podobnie. Janusz co spawa oczywiście najmniej resztę pośrednik i jeszcze dodatkowo sklep .
brumiej Lamelką szlifowane
Stal-Fun Doły porobione ładne.
Alaxa9900 naglutane 🤣
brumiej nA wsi będzie
Jak Fiskars 😁
Dzochar91 prawie 🤣
Boguslaw Prawie robi duuuuużą różnicę hehehe 😛
Hipcio tak wiem ale tym razem Namysłów też polecam 😀
Nowo stara zabawka na warsztacie. Ci co byli w wojsku mogą kojarzyć 😅
Connor Miałem kiedyś ASPA 3jw60 Zbiornik 180l ale nabicie trwało 10 min . Sprzedałem bo za dużo miejsca zajmowała i wydajność słabiutka.
Connor wan daje radę 😉
Connor to czekaj czekaj chcesz powiedzieć że szukałes sprężarki gdy jednak masz sprężarkę?
Connor Stary dobry Van
Alaxa9900 Dzochar91 Ten wan-ce pomimo rocznika 86 daje radę. Ma naklejkę z UDT do 2017 więc mógł być robiony. A dzisiaj go wytargalem z zaplecza ojca gdzie stał któryś rok
Te 10 minut to coś długo tutaj chwila moment i był nabity