Dzochar91 ja chyba odpiuszczam tyle razy próbowałem i nic nawet mikołaj od GPPH zapomniał o mnie więc chyba szkoda czasu
suszi8512 ja też 😉
brumiej Organizataorzy wybierają zwycięzcę a nie lajki. Więc ktoś z fajnym pomysłem i jednym lajkiem też może wygrac
brumiej startuj może jak nigdy szczęście dopisze 👌🎅🎅
Tak niektórzy przygotowują ocynk do proszku 😐🤦🤦
Dzochar91 Każdy robi jak uważa i dla każdego pojęcie dokładnie i estetycznie ma inne znaczenie
Dzochar91 ale ogólnie zrobione ładnie ze sztuką profile wypalone spawane tylko na 20 i ocynk .
Stal-Fun to nie chodzi o estetykę tylko jak nie jest zmstowione to nie złapie proszek .
Stal-Fun bardziej chyba tu chodzi trochę zrobię a troche oleje może się uda
ZU-Met To chyba na to samo wychodzi. Jeśli ktoś się nie przykłada to widocznie nie zależy mu na efekcie końcowym
Dzochar91 No w przypadku ocynku to raczej trudno. Zależy też jaki klient. Jednemu będzie się podobało drugi powie ze mógł to PAN lepiej dopracować.
Stal-Fun właśnie nie do końca bo możesz delikatnie liznąć i zmatowic albo dokładnie oszlifować żeby było jak po rzepie 😁
ZU-Met Nie mnie to oceniać. Nie robię w ocynku i mnie to nie dotyczy. Wychodzę z zasady ze nie wrzucam zdjęć czyiś prac. Osadzasz kogoś to sam możesz być oceniany. Tyle w temacie
Stal-Fun no jasne że tak 😉 nie znam wykonawcy więc spoko. Myśl że to zdj przypadkowe z internetu.
Wierzę w moc forum. Szukam (nie dla siebie) kompresora tłokowego do jakieś 2,5k ale warunkiem koniecznym jest zasilanie 230v. Macie jakieś sprawdzone sprzęty?
Ps. ,,Mam" na sprzedaż kompresor 5,5kw 270L zbiornik
Connor mam fini 100l Butla na hobbystyczne dłubanie jest git
Connor na 230v to wszystko słabe będzie mała wydajność powietrza zależy do czego to potrzebujesz
suszi8512 Słyszałem coś na temat tej maszynki jakiś czas temu i chyba za 2,2k jakoś jest do wyrwania właśnie
Boguslaw Ja akurat do niczego bo to nie dla mnie. Na budowę, czasami pomalować coś itd . Osobiście mam mocniejszych kompresor ale ten ma być dla mojego przyszłego teścia budowlańca. I chciałaby aby był taki mobilny dlatego 230v
Connor myślę że ta fini to dobru kompromis akurat nie jest ciężka i jak na takie dorywcze tematy to jak najbardziej.
Connor Ja ma 100 l z Airpress i jestem zadowolony już 4 lata