Dzochar91 no ja patrzy艂em na te po prawo 馃榿
@Boguslaw pytanie g艂贸wnie do Ciebie kojarzysz mo偶e co z tym wnioskiem 3000 KW kiedy to si臋 sk艂ada ?
ZU-Met chyba do grudnia
Boguslaw bo jest teraz do 30listopada ale dla firm. A mo偶na znale藕膰 偶e te偶 do 30 czerwca .1
Odnalezione po latach 馃槀, Jak by艂em pi臋kny i m艂ody 馃さ wygrywa艂o si臋 puchary na rajdach samochodowych. Pilotem by艂a moja starsza c贸rka Justyna to by艂y czasy, jak to m贸wi膮 "To se Ne wrati" 馃榾
Boguslaw Ho ho ho no prosz臋 Bogu艣 ala Ho艂owczyc
Stal-Fun daleko mi do niego, to by艂y sprawno艣ciowe i na czas, jazda na tzw trolejach z pi艂eczk膮 na talerzu na masce, slalom i osemki na rynku w Dynowie bardziej rekreacja ale adrenalina by艂a.
Boguslaw w starszym pokoleniu to jest w艂a艣nie najlepsze 偶e zawsze kryj膮 jakie艣 niespodzianki 馃榿馃榿馃榿 Oczywi艣cie nie obra藕 si臋 o to starsze pokolenie 馃榿馃憤馃憤
Hipcio mam spruty beret nie jeste艣 w stanie mnie obrazi膰 馃ぃ馃ぃ
Boguslaw oby wi臋cej takich ludzi z takim beretem 馃榿
Bran偶a metalowa to stresujacy fach. Dlatego zam贸wi艂em sobie 100mb folii b膮belkowej na odstresowanie 馃槄馃槄
MC-TECH b臋dziesz tupta艂 czy palcami?? 馃榾
Boguslaw palcami ka偶dy p臋cherzyk osobno.
馃か馃懄
Dzochar91 miko艂aj od 偶ony 馃榾?
Dzochar91 masz regulacje momentu jak w Milwaukee?
Boguslaw ee nie, od warsztatu dla warsztatu 馃榿馃か
ZU-Met sprawd藕 po typie masz na zdj bo nie wiem do jakiego modelu chcesz por贸wna膰
Jakiwj firmy/modeli u偶ywanie bit贸w/redukcji udarowych na hexa
Dzochar91 ja mam Milwaukee udarowe ale og贸lnie ma艂o ich u偶ywam kogo艣 od zabudowy KG trzeba by pyta膰
Dzochar91 Milwaukee
Dzochar91 wcze艣niej Dewalt
ZU-Met domzabudowy to bez udaru firmowe faja rade