Paczuszka dziś do mnie przyszła. Dzięki @Stal-Fun za kontakt. Nawet kilka gratisów się znalazło 😁
ZU-Met cybanty do ogrodzeń?
ZU-Met to zwykła stal czy coś innego?
ZU-Met Proszę Cię bardzo 👍
ZU-Met Mówiłem że gość konkret. Bele łacha bym Ci nie polecił
ZU-Met Ale stół to zaniedbaleś rdza weszła
Boguslaw dokładnie tak. Robię taka maskownice z ceownika 40x40 a to ma być w środek .
MC-TECH czarna wszystko🙂
Stal-Fun to nie rdza tylko od początku tak beznadziejnie wygląda. Zendra się łuszczy a w 1/3 jest taki pas zupełnie bez niczego. Tu masz zdjęcie z listopada rok temu a stół kupiłem we wrześniu
ZU-Met lipa straszna IIgat 😁
ZU-Met u mnie to samo nie ma co ubolewac
ZU-Met włosy murzyna o zendra zejdzie 😁😁
Dzochar91 u Ciebie wcale zendry nie ma bo jest chyba szkielkowany tak ?. Słabo to wygląda to fakt ale to nie jadalnia a robotę robi i zarabia na siebie. W grudniu na mikołaja zamawiam dwa przedłużenia 200x1000 to i coś większego się zrobi bo czasami brakuje.
ZU-Met wydaje się mi że materiał jest lepszej jakości 😉 No też będę robił przedłużenia 😁 tylko nie wiem jeszcze jakie długie Bo mogę dowolnie skonfigurować
Hipcio no zejdzie ale tam gdzie jest mniej się czepiają odpryski .
Dzochar91 gatunek pewnie ten sam tylko inaczej przygotowana powierzchnia. Ja mam dwa 450 ale jeszcze dwa 1000 muszę ogarnąć
Dzochar91 Czytasz w moich myślach. O takich szerokich myslalem ostatnio
ZU-Met Ja mam dwa na 450 i dwa na 300 ale myślę o takich tylko żeby miały 100 mm szerokości minimum. Oryginalne z GPPH maja 65 i czasem są poprostu za wąskie. Mysle tez o takich nietypowych na 700 mm. Ciekawe czy GPPH było by w stanie takie zrobić?
Stal-Fun eee wrzucasz na laser i maszco chcesz, po co głowę zwracać, przynajmniej ja tak będę robił.😉
Stal-Fun a takie 1000x100 masz ?
ZU-Met Jedno 1000/100 i 1000/200 no i 1500/100