ZU-Met izolacja słaba skrapla się para
Boguslaw Nic się nie skrapla wszystko chyba zimne a na dworzu ciepło dzis 8 stopni. Wczoraj robiłem cały dzień ale nie paliłem bo praktycznie miałem cały czas drzwi otwarte. To coś na zasadzie jak wyjmiesz butelkę z zamrażarki się zrobiło 🙂
ZU-Met przynajmniej kurzu nie ma 😅
ZU-Met no to po co pytasz jak sam wiesz co zrobiłeś, zagadać chciałeś? 😀
Boguslaw Nie zapytałem czy u was to samo bo mi się pierwszy raz coś takiego stało.
ZU-Met wracając do Twojego tematu wilgoci to ja w lecie miałem inny objaw na podłodze miałem rosę bo w garażu chyba nie dałem styropianu pod wylewkę
ZU-Met Dzień dwa i ruda zawita.
Alaxa9900 Wlasnie wszystko zdejmuje oszusze sprężarka i zakonserwuje. Jak zostawisz na stole mokry profil to na drudzi dzień już jest w miejscu trasowania albo otworach
Najgorzej łapie w tych miejscach co nie mam zendry. Z dnia na dzień coraz bardziej odpada i za chwilę nie będzie na połowie stołu 🤣
ZU-Met jak odpadnie będziesz miał znów nowy stół😏
ZU-Met A jaką chemia zabezpieczasz od korozjii?.
ZU-Met u mnie taka sytuacja po weekendzie nic nie palone wentylacja jest na maxa bo dziury wszędzie a tu takie coś
Boguslaw No być może jutro będzie już normalny bo dziś będzie miał na plusie 😉
Alaxa9900 Uzywam chemi od best just do mycia max i na odpryski armor .
ZU-Met dzięki. U mnie Protect od GPPH jakoś się nie sprawdza. Ruda dalej wychodzi.
Alaxa9900 No to te co mam jakoś dają radę 🙂 może gdybym to robił częściej było by jeszcze lepiej 😂
Alaxa9900 Best just odrdzewiacza najpierw zastosuj później zmyj maxem a na koniec armor i będzie dłuższy czas git
Alaxa9900 odrdzewiacz Best rust
sthonka Miałem próbki i powiem ze robiły robotę. Będę musiał kupić na przyszły rok.
Dzochar91 a, nie prawda. Jest wyższy punkt 🙂
Darko Ja wyżej nie byłem 😁😁