Stal-Fun skosy czy promienie to 偶aden problem jak masz wpraw臋.
ZU-Met Ale czasu schodzi przy tym.
Stal-Fun no jasne jak chcesz zrobi膰 dobrze ale 2 -2.30 godz na sztuk臋 wystarczy
brumiej no nie robi臋 bo 220 za drogo. 馃榿 450 z艂 to koszt贸w nawet po podwyzce nie b臋dzie馃槄 ale fakt nie ma co za tanio robi膰.
brumiej no nie wiem czy kto艣 taki sto艂ek sprzeda za 800 . To jest Radom a nie Warszawa. Ludzie si臋 naogladaja dziadostwa w Agatach ikeach i tym podobnych i nie chce a偶 tyle p艂aci膰.
brumiej co to?? 馃榾
Boguslaw gra z wy艣cigami samochodowymi, nawet kierownic臋 wida膰 馃榿
brumiej Dok艂adnie w艂a艣nie o tym pisalem.
ZU-Met tak jak @Stal-Fun pisze minimum 700 st贸wek za 200 to niech sam robi
suszi8512 Pr膮d idzie w g贸r臋 za chwil臋 b臋dzie jeszcze dro偶szy i przy takich cenach to na niego nie zarobimy. Wiadomo ka偶dy robi za tyle ile mu pasuje ale to nie znaczy 偶eby rynek psu膰
suszi8512 kiedy艣 mi fajna robot臋 podrzuci艂 to policzy艂em taniej . Chcia艂em 150za zrobienie za sztuk臋 ale i tak za drogo no to sorry nie b臋d臋 robi艂 za tyle co na etacie.
Stal-Fun no nie m贸wi臋 偶e za darmo ale jakis czas temu robi艂em podobne to za dniowke wysz艂o mi 1200 a robi艂em po 350zl
Stal-Fun rynek psu膰 to jedno a szanowa膰 siebie i sw贸j czas to drugie
ZU-Met W艂a艣nie jaki艣 czas temu. Nie wracaj do tego co by艂o jaki艣 czas temu. Wszystko idzie w g贸r臋 i ta艅sze nie b臋dzie
Stal-Fun no ale materia艂 kosztuje u mnie 7zl kg tarcze i pr膮d do ko艅ca roku ta sama ceny . ZUS od pocz膮tku w w miejscu. Koszty wzros艂y od sierpnia mo偶e 10%.
ZU-Met no w艂a艣nie teraz 7zl a dopiero by艂 po 11zl za chwil臋 zn贸w mo偶e by膰 po tyle Cena pr膮du i wszystkiego idzie do g贸ry. Robi膰 dla samej ideii troch臋 s艂abo...
suszi8512 O to to to
suszi8512 nie no dla samej idei wiadomo 偶e nie. Ale 1000 na dzie艅 to chuba tragedi nie ma ? Ja licz臋 po aktualnych cenach bior臋 zaliczk臋 i kupuj臋 materia艂 to nawet jak zdro偶eje te kilka z艂 nie strac臋
Taka tam odgromowka
Boguslaw Mowisz ze ci... sz druta 馃槈馃榿馃槈
Stal-Fun ha wygina ci膮gnie kto艣 inny 馃ぃ馃ぃ