Boguslaw Chyba że tak 👍
Boguslaw to ten agregat na wynajem że taka przejściówka potrzebna? Ja mam na wszystkich urzadedzeniach założone 5*16A a zmienic wtyczkę jak się coś pożyczy to 15minut
ZU-Met będą go obsługiwać ludzie którzy nie potrafią wtyczek zamieniać 🤣🤣
Boguslaw a na płaskie ?
Dzochar91 kto takich jeszcze używa? Takie aluminiowe chyba były 😁
Dzochar91 nie trza 😀
ZU-Met uwierz jeszcze wiele ludzi ma takie po wsiach.
@Boguslaw a coś takiego ogarniesz?😂
ZU-Met to raczej jakiś żart z 5V otrzymać 400V niewykonalne 🤣🤣
Boguslaw a już myślałem że zamiast agregatu będziemy laptopa brać 😁
Boguslaw kurde to czy w tej sytuacji powini używać maszyn i urządzeń podłączonych do tych agregatów 🤔
Szwagier to złoty człowiek, więc nie mogło być inaczej. 😃 Zapalony gitarzysta samouk, ta jedyna niegrająca dołącza do reszty.
Przyspawane Kozak robota 💪💪💪
Dzochar91 no ma ale raczej nikt pod taki sprzęt agregatu nie włącza.
brumiej ale nie cyrkularke 🤔😁
brumiej u nas Zuzia zebrała trochę mniej ale wspolnie też by było z 10kg.
Jak myślicie czy 200zl za zrobienie takiego stolika pod malowanie wykonanie perfekt to dużo ? Profil 20x20x1.5
ZU-Met Ty tak serio? Za 200 zl to bym to może obspawal bez szlifowania.700-800 zl z wykonczeniem
ZU-Met tak jak @Stal-Fun pisze minimum 700 stówek za 200 to niech sam robi
Stal-Fun no właśnie bo pisał do mnie były szef czy bym nie chciał zrobić stolików napisałem mu 220 za sztukę s do zrobienia 5. Napisał że dużo bo pracownik robił 2 godziny materiał 40 malowanie z 30 a on powiedział za gotowy 200🤣 wyśmiałem go że psuje rynek i za tyle to bym wolał z dzieckiem na plac zabaw jechać 😁
ZU-Met Pracownik robił ale niech pokaże jak zrobił bo czuję że to będzie lipa
ZU-Met Materiał 40 zł na to? To chyba ze złomu kupił. Ja pierdole jak słyszę takie ceny to aż mnie skręca 😠
Stal-Fun napisał że nie tak ładnie jak ja ale klient był zadowolony. 5kg po 7.5 zl to tak wychodzi właśnie ok 40zl. To jest mały stoliczek 38cm wysokości a nie stół do jadalni zobacz. Ale myślę że z tymi 700 zł to przesadzasz myślę że 400 to jest uczciwa cena bo przy 5 sztukach za dniowke wyjdzie ok 1500zl